Συνάντηση Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με τη Βουλευτή Άννα Καραμανλή

Πολύωρη συνάντηση με τη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Άννα Καραμανλή, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα και κατά τη διάρκειά της ο κ. Σούλας ενημέρωσε τη Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για τα μεγαλύτερα προβλήματα του δήμου καθώς και για ζητήματα που άπτονται της τοπικής αυτοδιοίκησης.

“Ζητούμε τη συμβολή και τη συμπαράστασή σας για την ανάδειξη και αντιμετώπιση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει σήμερα ο Δήμος μας και ιδιαίτερα στο θέμα της υποχρηματοδότησής του από την Πολιτεία καθώς και της σχολικής στέγης” τόνισε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας.

Από την πλευρά της η κ. Καραμανλή διαβεβαίωσε πως θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε τα δίκαια αιτήματα της δημοτικής αρχής να εισακουστούν και να δρομολογηθούν άμεσα λύσεις.

Για ζητήματα που άπτονται του αθλητισμού και εμπίπτουν των αρμοδιοτήτων της ως  Υπεύθυνη του Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας θα ενημερώσει την κ. Καραμανλή ο  αρμόδιος Αντιδήμαρχος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης, Νέας Γενιάς, Αθλητισμού & Πολιτισμού κ. Ιωάννης Καμαρινός, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: