Συλλήψεις για κροτίδες και οπλοκατοχή στο Αγρίνιο

Έκανε προετοιμασίες για τις… Απόκριες αλλά στάθηκε άτυχος, γιατί έπεσε σε τυχαίο έλεγχο των αστυνομικών 

Προετοιμασίες για τις… Απόκριες φαίνεται πως έκανε ένας 36χρονος από το Αγρίνιο, ο οποίος μετέφερε μέσα στη νύχτα κροτίδες με το αυτοκίνητο που οδηγούσε. Στάθηκε άτυχος, όμως, γιατί έπεσε σε τυχαίο έλεγχο που του έκαναν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Κατά την διάρκεια της έρευνας στο όχημα που επέβαινε, βρέθηκαν μέσα 17 κροτίδες, εννέα μαύρου και οκτώ καφέ χρώματος, για τις οποίες δεν διέθετε την σχετική άδεια και κατασχέθηκαν. Ο 36χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ο οποίος του άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας για τα βεγγαλικά.

*** Έβγαλε «λαγό» ο δειγματοληπτικός έλεγχος που έκαναν οι άνδρες των Τ.Α.Ε. στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 23χρονος Έλληνας σε δρόμο του Ρεθύμνου. Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκε στο εσωτερικό του οχήματος ένα περίστροφο, το οποίο κατασχέθηκε και εστάλη στα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου άσκησε στον 23χρονο δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

*** Ένα πτυσσόμενο  μεταλλικό κλομπ συνολικού μήκους 0,50 εκατοστών έκρυβε μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του ένας 23χρονος Βούλγαρος και βρέθηκε από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που τον σταμάτησαν για έλεγχο στην Κομοτηνή. Ο αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: