Συμπεθέρια πιάστηκαν στα χέρια και διέλυσαν το γαμήλιο γλέντι: Με κλάματα η νύφη, σε κακή κατάσταση ο γαμπρός

Σε «ρινγκ» μετατράπηκε το τραπέζι του γάμου ενός ζευγαριού στη Λάρισα, όταν οι συμπέθεροι πιάστηκαν στα χέρια, με την Αστυνομία να σπεύδει για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης που επικαλείται η Espresso, το γλέντι μετατράπηκε σε ρινγκ, όταν κάποιοι από τους καλεσμένους άρχισαν να εκφράζουν παράπονα στους γονείς της νύφης και του γαμπρού για τις θέσεις στις οποίες τους είχαν βάλει.

Έτσι, οι συμπέθεροι άρχισαν να κατηγορούν οι μεν τους δε, με αποτέλεσμα η μια κουβέντα να φέρει την άλλη και η κατάσταση να ξεφύγει.

Τα τραγούδια και οι χοροί στον γάμο στη Λάρισα σταμάτησαν και οι σπρωξιές και μπουνιές άρχισαν να πέφτουν βροχή μεταξύ των δύο οικογενειών και των καλεσμένων τους.

Τόσο ο υπεύθυνος του κέντρου όσο και οι σερβιτόροι και οι μουσικοί προσπάθησαν να τους συνετίσουν αλλά μάταια, καθώς το ξύλο δεν σταματούσε.

Μηνύσεις παρόλα αυτά δεν υποβλήθηκαν. Με κλάματα η νύφη και σε κατάσταση σοκ ο γαμπρός αποχώρησαν για το σπίτι τους, δίχως κανείς να γνωρίζει αν ο τρικούβερτος καβγάς θα επηρεάσει τη σχέση τους.

Πηγή: enimerotiko.gr

Adblock test (?)

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: