Σβίγκου: Ελπίζω αυτή τη φορά η ΝΔ να ψηφίσει υπέρ του κοινωνικού μερίσματος

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, σε συνέντευξή της στο “Πρώτο Πρόγραμμα”, δήλωσε πως «σημαντική μερίδα του τύπου ασχολείται 3 μέρες με τις εσωκομματικές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχει γράψει λέξη για την υπόθεση Αυγενάκη».

«Η Ελλάδα έχει φορτωθεί αυτή τη στιγμή ένα από τα μεγαλύτερα βάρη και η αλληλεγγύη της Ευρώπης βλέπουμε ότι είναι κατώτερη των περιστάσεων», σημείωσε η κα. Σβίγκου, ερωτηθείσα για το ζήτημα του προσφυγικού.

Όπως τόνισε, στόχος της κυβέρνησης είναι «η διαχείριση του προσφυγικού με τον πλέον καλύτερο τρόπο ώστε οι συνθήκες ζωής των προσφύγων να είναι αξιοπρεπείς».

Ακόμη, η κα. Σβίγκου είπε ότι η συζήτηση των επόμενων ημερών θα είναι αυτό «το πλεόνασμα που θα υπάρχει — το πλεόνασμα του πλεονάσματος, όπως συνηθίζουμε να λέμε – το οποίο θα διατεθεί, έχει αποφασίσει η κυβέρνηση κάποιους τρόπους, μας είπε ο κ. Τσακαλώτος, ένα μεγάλο ποσό θα πάει στους κοινωνικά αδύναμους και ένα άλλο ποσό στις ληξιπρόθεσμες οφειλές».

Τέλος, όπως δήλωσε, ελπίζει αυτή τη φορά «η Ν.Δ. να έχει συνετιστεί σε σχέση με την περυσινή της στάση και να υπερψηφίσει μια πολύ σημαντική κυβερνητική πολιτική».

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: