Στυλάτη με ένα και μόνο item; Με αυτό το φόρεμα κι όμως γίνεται!

Στυλάτη με ένα και μόνο item; Με αυτό το φόρεμα κι όμως γίνεται!

Τα #shirtdresses είναι η λύση του φετινού καλοκαιριού.

Η αλήθεια είναι πως ο υδράργυρος χτυπά «κόκκινο» τις τελευταίες ημέρες με αποτέλεσμα να επιλέγουμε ολοένα και πιο ανάλαφρα ρούχα για τις καθημερινές εμφανίσεις μας. Οι ώρες που βρισκόμαστε εκτός σπιτιού είναι αρκετές γι” αυτό όλες έχουμε ανάγκη από ένα βολικό, κομψό outfit που θα μας βγάλει «ασπροπρόσωπες» σε κάθε περίσταση.

Τα φορέματα ήταν ανέκαθεν από τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και όχι άδικα. Μας δροσίζουν, χαρίζουν στυλ και θηλυκότητα ενώ μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Εδώ και λίγο καιρό ένα fashion trend έχει αγαπηθεί πολύ και όλα δείχνουν πως θα κυριαρχήσει το φετινό καλοκαίρι.

Αν δεν έχεις ήδη υποπτευθεί σε ποια τάση αναφερόμαστε, ιδού η απάντηση: τα #shirtdresses. Ναι, οι oversized πουκαμίσες επιστρέφουν δυναμικά αυτή τη σεζόν για να δώσουν τη λύση στα πρωινά μας ενδυματολογικά διλήμματα. Ταιριάζουν άψογα με φλατ σανδάλια, με πέδιλα ή sneakers για να μπορείς να είσαι στυλάτη και άνετη όλη την ημέρα από το γραφείο ως την βραδινή σου έξοδο.

Δεν μας κάνει καμία απολύτως εντύπωση ότι η τάση βρίσκεται στην κορυφή των αναζητήσεων από τον περασμένο κιόλας μήνα. Την ίδια ώρα μια ματιά στα προφίλ των κορυφαίων fashion bloggers (Monikh, Viky Radler κ.ά) στο Instagram θα σε πείσει για την μεγάλη δυναμική του trend. 

Την επόμενη φορά που θα βγεις για shopping επένδυσε σε ένα λινό #shirtdress με το οποίο θα φτιάξεις υπέροχα minimal σύνολα. Λευκό, μαύρο και ανοιχτό καφέ παραμένουν οι ωραιότερες αποχρώσεις για αυτή την περίοδο ωστόσο εγώ προσωπικά δεν θα έλεγα ποτέ όχι και σε ένα πιο έντονο-ζωηρό χρώμα όπως κίτρινο, ροζ ή παστέλ γαλάζιο.

Αφού λοιπόν βρήκαμε φορέματα, πάμε να δούμε τα ωραιότερα φλατ παπούτσια για να ολοκληρώσεις κομψά τις all day εμφανίσεις σου. Με ένα κλικ σε αυτό το link θα τα ανακαλύψεις όλα.

Στη gallery που ακολουθεί βρήκαμε για εσένα πέντε υπέροχα shirt dresses που θα φοράς με άνεση όλο το καλοκαίρι.

Πηγή κεντρικής: @vikyandthekid

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: