Στραματσόνι: «Πρέπει να καθαρίζουμε τα ματς»

Στην καλή εμφάνιση της ομάδας στο ξεκίνημα του β” ημιχρόνου στάθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος έδειξε προβληματισμένος από την μεγάλη ευκαιρία του Αστέρα Τρίπολης στην εκπνοή του αγώνα.

«Στα πρώτα 25 λεπτά ξεκινήσαμε καλά, μετά κάτι έγινε δεν ήμασταν τόσο καλοί. Το καταλάβαμε, μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο με ενέργεια, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλάξαμε κάποια πράγματα και καταφέραμε να νικήσουμε μια καλή ομάδα. Είμαι προβληματισμένος για την τελευταία φάση του Αστέρα, δεν πρέπει να δίνεις τέτοιες ευκαιρίες σε καλές ομάδες» ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού στην τηλεόραση της NOVA.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Στραματσόνι δήλωσε: «Ήμουν εκνευρισμένος στο ημίχρονο, γιατί στα πρώτα 25 λεπτά ήμασταν καλοί αλλά στη συνέχεια χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας… Η ομάδα είχε καλή αντίδραση στην επανάληψη και ο τρόπος με τον οποίο ξεκινήσαμε στο δεύτερο μέρος ήταν το καλύτερο που έχουμε παίξει. Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε…» είπε αρχικά ο Στραματσόνι και κλήθηκε να σχολιάσει τους σχηματισμούς που δουλεύει και το 4-3-3 που έγινε αντιληπτό στο δεύτερο μέρος: «Είναι φυσιολογικό ότι ακόμα είμαι καινούριος και προσπαθώ να περάσω τις ιδέες μου, αλλά είναι θετικό ότι οι παίκτες μου ανταποκρίνονται. Είναι θετικό που οι παίκτες βελτιώνονται συνεχώς και που βγαίνει η δουλειά που κάνουμε με τους σχηματισμούς».

Για τη βελτίωση του Εσιέν αρκέστηκε να πει: «Προτιμώ να μιλήσω για την ομάδα και όχι για τον Εσιέν. Η νίκη είναι όλης της ομάδας και όχι ενός παίκτη… Ξέρω ότι έχω καλούς παίκτες και ο Εσιέν είναι καλός, αλλά είναι μια πραγματική ομάδα και μιλάω για το σύνολο», ενώ, για το άγχος της ομάδας στο φινάλε και τους κινδύνους που διέτρεξε στην προσπάθεια να υπερασπιστεί το προβάδισμα, ο Στραματσόνι ξεκαθάρισε: «Πρέπει να βελτιωθούμε στα τελειώματα γιατί πρέπει να τελειώνουμε τις φάσεις και να καθαρίζουμε. Δώσαμε δικαιώματα στον Αστέρα και είχε και το δοκάρι και πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Μια μεγάλη ομάδα τελειώνει το ματς και δεν περνάει στιγμές άγχους στο τέλος…».

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: