Στους ισχυρούς του Europa League ο Ολυμπιακός

O Ολυμπιακός αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Champions League και θα συνεχίσει στους «32» Europa League και θα μάθει την αντίπαλό του για τα ματς στις 18 και 25 Φεβρουαρίου 2016 τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου (14:00), όταν θα διεξαχθεί η κλήρωση στη Νιόν.

Έχοντας την δεύτερη καλύτερη βαθμολογία από τις τρίτες ομάδες, πίσω από την Πόρτο σημαίνει ότι θα τοποθετηθεί στο πρώτο γκρουπ μαζί με τις 4 καλύτερες τρίτες του Champions League, τις Πόρτο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λεβερκούζεν, που σημαίνει ότι δεν θα τις βρει μπροστά του.

Φυσικά, δεν γίνεται να κληρωθεί και με τις νικήτριες των 12 ομίλων του Europa League. Με τα ως τώρα δεδομένα αποφεύγει τη Νάπολι που είναι σίγουρα πρώτη στον 4ο όμιλο, τη Λάτσιο που έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον 7ο όμιλο και την Αθλέτικ Μπιλμπάο που είναι σίγουρα πρώτη στον 12ο όμιλο.

Πιθανότατα θα αποφύγει τη Λίβερπουλ από το 2ο όμιλο, μία εκ των Μόλντε, Φενέρμπαχτσε από τον 1ο όμιλο, μία εκ των Κράσνονταρ, Ντόρτμουντ από τον 3ο, μία εκ των Βιγιαρεάλ, Ραπίντ Βιέννης από τον 5ο, μάλλον τη Μπράγκα από τον 6ο,, σίγουρα τη Βασιλεία από τον 9ο, πιθανότατα την Τότεναμ από τον 10ο, μία εκ των Σάλκε, Σπάρτα Πράγας από τον 11ο.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: