Στο Χάραμα η τελετή έναρξης – Λουξ CUP U13 2015

Στο Χάραμα η τελετή έναρξης   Λουξ CUP U13 2015

Το Χάραμα των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων χάντμπολ που θα φιλοξενήσει η Πάτρα έρχεται σε μία μεγάλη βραδιά το Σάββατο 20 Ιουνίου, οπότε και έχει προγραμματιστεί η τελετή έναρξης.

Η οργανωτική επιτροπή θα υποδεχτεί τις συμμετέχουσες ομάδες, αλλά και τους φορείς της πόλης που έχουν «αγκαλιάσει» τη διοργάνωση σε μία ξεχωριστή εκδήλωση γεμάτη λάμψη και εκπλήξεις στον ειδυλλιακό χώρο του θερινού κέντρου «Χάραμα», στο Θεριανό.

Η αυλαία των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων OPEN «Λουξ CUP U13 2015» θα ανοίξει με τον καλύτερο τρόπο.

Το πρόγραμμα της τελετής έναρξης εκτός των άλλων θα περιλαμβάνει ξυλοπόδαρους που θα υποδέχονται τον κόσμο, κλόουν που με τα πειράγματά τους θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα στη βραδιά, ενώ μετά το καλωσόρισμα των ομάδων, τους χαιρετισμούς από τους εκπροσώπους της οργανωτικής επιτροπής και των στελεχών της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος, τρεις καλλιτέχνες θα εντυπωσιάσουν το κοινό με πολλές εκπλήξεις.

Η βραδιά αναμένεται μαγική, όπως άλλωστε, μαγικό είναι και το άθλημα του χάντμπολ, η «καρδιά» του οποίου θα χτυπά για έξι ημέρες στην Πάτρα.

«Στη συνοικία των ονείρων, στο Χάραμα, που φέτος κλείνει τα 20 χρόνια του, επιλέξαμε να πραγματοποιήσουμε την τελετή έναρξης των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων, θέλοντας να μοιραστούμε με τις ξένες, αλλά και ελληνικές αποστολές αυτή την υπέροχη διαδρομή, κάτω από τ” άστρα ανάμεσα στο βασιλικό και το γιασεμί. Εκεί σ” αυτόν τον υπέροχο χώρο θα υποδεχτούμε όλους εσάς και την αθλητική νεολαία του χάντμπολ.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε και να ζήσουμε μαζί το όνειρο και τη χαρά, το πάθος και την ένταση των αγώνων και πάνω απ” όλα το θέαμα που θα προσφέρουν οι συντελεστές της τελετής έναρξης», δήλωσε ο πρόεδρος της Ορμής Λουξ, Ανδρέας Κόγκας.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: