Ουίλιαμ και Χάρι «τελείωσαν μεταξύ τους» μετά τις αποκαλύψεις στο Netflix

Η γαλαζοαίματη οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας έδωσε μια εκθαμβωτική παράσταση ενότητας με τον Κάρολο, την Καμίλα, τον Γουίλιαμ, την Κέιτ και τα τρία τους παιδιά να δίνουν το παρών στην εκδήλωση «Μαζί τα Χριστούγεννα». Φυσικά, δεν ήταν όλοι μαζί.

Ο Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονταν πολλά μίλια μακριά και συγκεκριμένα στην πολυτελή τους κατοικία αξίας 14,5 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας. Το ζευγάρι πλέον ασχολείται με τις επιπτώσεις από τις αποκαλύψεις της σειράς ντοκιμαντέρ που πρόβαλε το Netflix.

Στα τρία τελευταία επεισόδια ο Χάρι και η Μέγκανέκαναν μια σειρά από ισχυρισμούς που έπληξαν τη βασιλική οικογένεια. Τις στιγμές που οι κάμερες τους… ακολουθούν μέσα στο σπίτι εκείνοι αποκαλύπτουν πιο προσωπικές τους στιγμές, από τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου μέχρι τον χρόνο που περνούν με τα παιδιά τους.

Οι πιο σπαρακτικές στιγμές ήρθαν όταν ο 38χρονος Χάρι μίλησε για τον Ουίλιαμ — τον μεγάλο του αδελφό, το πιο έμπιστο άτομο, τον «φίλο» του στον οποίο βασιζόταν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του και, πριν από τον γάμο του με την Μαρκλ.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή που ο Χάρι είπε ότι ο Ουίλιαμ του είχε φωνάξει μπροστά στη βασίλισσα Ελισάβετ κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης σχετικά με την αποχώρηση εκείνου και της Μέγκαν από τη βασιλική οικογένεια.


Δήλωσε επίσης ότι ο Ουίλιαμ έσπασε τον όρκο που είχαν δώσει τα αδέλφια να μην εκθέσουν ο ένας στον άλλον στον Τύπο. Ο Ουίλιαμ, ο διάδοχος του θρόνου, είναι κολλημένος στον «θεσμό» είπε με έμφαση ο Χάρι.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: