Όλες οι αλλαγές μετά τις μεταγραφές στη F1- Ποιοι οδηγοί θα είναι σε κάθε ομάδα;

Οι δέκα ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της F1 ανακοίνωσαν μετά τις μεταγραφές που έκαναν κάποιες από αυτές, τους οδηγούς τους για το 2023.

Red Bull: Συνταγή που κερδίζει δεν την αλλάζεις και έτσι η πρωταθλήτρια κατασκευαστών για το 2023  θα συνεχίσει με τους Max Verstappen και Sergio Perez. Αξίζει να αναφέρουμε πως τρίτος οδηγός θα είναι ο Daniel Ricciardo που μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την McLaren δεν είχε ομάδα.

Ferrari: Το δίδυμο Leclerc και Sainz τα πήγε πολύ καλά και κανείς δεν έχει παράπονο, οπότε η ομάδα δεν έχει κανέναν λόγο να αλλάξει.

Mercedes: Ο Russell κατάφερε να κάνει μία απίστευτα παραγωγική χρονιά και να δείξει πως είναι το νέο αστέρι της ομάδας. Όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στον επτάκις πρωταθλητή Hamilton του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2023.

McLaren: Ο Lando Norris τα πήγε πολύ καλά και θα συνεχίσει κανονικά, με τον Oscar Piastri να παίρνει την θέση του Daniel Ricciardo.

Alpine: Η Alpine κυνήγησε αρκετά τις μεταγραφές αλλά δεν της βγήκαν. Το δίδυμο της για τη νέα σεζόν θα είναι ξανά ο Ocon και μαζί του ο Gasly.

Aston Martin: Μπορεί η Aston Martin να «έχασε» τον  Vettel που αποχώρησε από την ενεργό δράση, όμως τη θέση του παίρνει ο Alonso και μαζί του θα συνεχίσει ο Stroll.

Alfa Romeo: Τόσο Bottas όσο και Zhou δείχνουν να περνάνε τέλεια στην ιταλική ομάδα, η οποία θα τους στηρίξει και το 2023.

Alpha Tauri: Ο Tsunoda παραμένει, όμως από τη νέα χρονιά θα συνεργάζεται με τον Nyck de Vries.

Williams: Ο Albon έκανε ότι μπορούσε και η ομάδα του το αναγνωρίζει και τον κρατάει και το 2023. Από την άλλη ο Lattifi δεν τα πήγε καλά και τη θέση του θα πάρει ο Logan Sargeant.

Haas: Ο Magnussen συνεχίζει και στη νέα σεζόν, όμως ο Schumacher δεν κατάφερε να πείσει την ομάδα του. Τη  θέση του θα πάρει ο Hulkenberg.

Όλες οι αλλαγές μετά τις μεταγραφές στη F1- Ποιοι οδηγοί θα είναι σε κάθε ομάδα; gr.

now24.gr-auto

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: