Στο σφυρί φωτογραφίες του φοιτητή Έλον Μασκ – Τι λέει πρώην του για τη σχέση τους στο πανεπιστήμιο

Πριν από 28 χρόνια, το 1994, η Τζένιφερ Γουέην και ο Ελον Μασκ ήταν όχι μόνο συμφοιτητές στο πανεπιστήμιο της Πενσιλβάνια, αλλά συγκάτοικοι στην ίδια εστία και ζευγάρι. Ήταν η Τζένι και ο Ελον, ένα ερωτευμένο ζευγάρι φοιτητών.

Σήμερα, ο Μασκ είναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη και η Τζένιφερ δημοπρατεί τις φωτογραφίες τους από εκείνη την περίοδο για να συνεισφέρει οικονομικά στα δίδακτρα κολλεγίου του εγγονού της.

Πώς ήταν ο Μασκ στα φοιτητικά του χρόνια;

Παιχνιδιάρης, αλλά και σοβαρός, όπως άλλωστε και γνώστης της τεχνολογίας. Σύμφωνα με την Τζένιφερ, ο νεαρός Μασκ είχε χιούμορ, ήταν τρυφερός στη σχέση τους αλλά δεν εκδηλωνόταν δημοσίως, ήταν πολύ αφοσιωμένος στα μαθήματα, ως φιλόδοξος και ιδεαλιστής.

«Του άρεσε να έχει κάποιον δίπλα του να τον στηρίζει. Από τότε όταν μιλούσε για τα αυτοκίνητα καταλάβαινες ότι κάτι μεγάλο έχει στο νου του…» δήλωσε η Boo Boo, όπως την αποκαλούσε χαϊδευτικά ο Μασκ.

Ο χωρισμός

Η Τζένιφερ δημοπρατεί ακόμα μερικά ενθύμια, όπως ένα χρυσό μενταγιόν και μια κάρτα γενεθλίων.

Η σχέση έληξε όταν ο Μασκ έφυγε και μετακόμισε στο Πάλο Άλτο της Καλιφόρνια.

Η ίδια ήταν πολύ ερωτευμένη και τον επισκέφτηκε μερικές φορές αλλά ο ίδιος θεώρησε την σχέση από απόσταση «χάσιμο χρόνου» και αποφάσισε να χωρίσουν.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: