Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ το στέλεχος που προκάλεσε αντιδράσεις με τα tweets για το Σκοπιανό

Στο πειθαρχικό της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΟΝΝΕΔ Δημήτρης Τρούπος, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της οργάνωσης Κώστας Δέρβος.

«Εκφράσεις όπως αυτές που χρησιμοποίησε ο υπεύθυνος Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν συμβαδίζουν με το ύφος και τις αρχές που διαχρονικά πρεσβεύει η ΟΝΝΕΔ. Ως εκ τούτου, ακολουθώντας τις καταστατικές διαδικασίες, καλείται άμεσα στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Οργάνωσης, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις. 

Οι κρεμάλες και τα ρατσιστικά σχόλια δεν έχουν θέση στην ΟΝΝΕΔ. Δεν είμαστε ίδιοι με τα κόμματα της συγκυβέρνησης, που χωρίς ντροπή προπηλάκιζαν λεκτικά και σωματικά τους πολιτικούς τους αντιπάλους, ανοίγοντας το βόθρο της άνω και της κάτω πλατείας. Το ήθος που έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ στην εξουσία πρέπει να ηττηθεί και θα ηττηθεί από εμάς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Δέρβος.

Υπενθυμίζεται ότι η παραπομπή αυτή του Δημήτρη Τρούπου γίνεται λόγω των αναρτήσεών του στο Twitter με αφορμή το συλλαλητήριο για το Μακεδονικό.

Στις τρεις σχετικές του αναρτήσεις ανέφερε: “Όταν εμείς κάναμε εγκαίνια στην Ακρόπολη, αυτοί είχαν ουρά και πηδούσαν από δέντρο.”, “Υπάρχουν και όλοι αυτοί οι ανθέλληνες εδώ μέσα που γράφουν κατά της συγκέντρωσης και δεν σέβονται καν την ιθαγένεια που τους δώσαμε να ζουν εδώ.”, “Αλεξάκη κάτσε καλά, είσαι επικίνδυνος… η ΕΛΛΑΣ δεν είναι παιχνιδάκι για να κάνεις τα «ψευτοαριστεροπατριωτικά» καπρίτσια σου… Οι κρεμάλες στο Σύνταγμα για τους εθνοπροδότες είναι έτοιμες και περιμένουν”.

Στη συνέχεια με νεότερή του ανάρτηση  ο κ. Τρούπος ζήτησε συγνώμη.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: