Στο… κόκκινο πάλι το θερμόμετρο στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Διακόπηκε για λίγο η διαδικασία όταν ο συνήγορος του κατηγορούμενου Γιάννη Λαγού υπέδειξε στον αστυνομικό της ομάδας ΔΙΑΣ Ανδρέα Μπιαγκή φωτογραφία από κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ

Ιδιαίτερα υψηλοί τόνοι που λίγο έλειψε να οδηγήσουν σε σύρραξη μεταξύ των δικηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, επεκράτησαν (και σήμερα) στη δίκη της Χρυσής Αυγής, με αποτέλεσμα η διαδικασία να διακοπεί για λίγο προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της εξέτασης του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ Ανδρέα Μπιαγκή, οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο συνήγορος του κατηγορούμενου Γιάννη Λαγού υπέδειξε στον μάρτυρα φωτογραφία από κινητοποιήσεις του ΠΑΜΕ. 

Οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής για την υπόθεση του ΠΑΜΕ αντέδρασαν λέγοντας: «Εδώ δεν δικάζεται το ΠΑΜΕ. Εγκληματίες δεν μπορούν να συγκριθούν με ανθρώπους του αγώνα». Οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων διαμαρτυρήθηκαν φωνάζοντας: «Δεν ντρέπεστε. Ελάτε να μας κρεμάσετε. Έπρεπε να μείνουν ανυπεράσπιστοι;».

Προσωρινά η δίκη διεκόπη για να πέσουν οι τόνοι οι οποίοι ωστόσο ανέβηκαν και κατά τη διάρκεια της διακοπής και χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να ηρεμήσουν τα πράγματα. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: