Λάρισα: Επτά συλλήψεις για παράνομη χαρτοπαιξία

Ούτε καν αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λάρισας οι επτά Έλληνες που κάθονταν γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι με τσόχα στο καφενείο μιας γυναίκας σε περιοχή του Δήμου Κιλελέρ, όπου ο προσωρινά υπεύθυνος είχε διοργανώσει το τυχερό χαρτοπαίγνιο «πόκα» στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος!

Και οι επτά παίκτες συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται και η ιδιοκτήτρια του καταστήματος που αναζητείται. Από τον χώρο κατασχέθηκαν το τραπέζι, μια τράπουλα, 215 μάρκες και μία κασετίνα που περιείχε 447 ευρώ, δυο τράπουλες, 259 μάρκες και πέντε ζάρια, ενώ στην κατοχή των συλληφθέντων κατασχέθηκαν συνολικά άλλα 655 ευρώ.


Άλλες πέντε συλλήψεις για «πόκα»

Οι αστυνομικοί του τμήματος Πέλλας και της Ασφάλειας Έδεσσας προχώρησαν στη σύλληψη πέντε ανδρών 25 ως 60 χρόνων που εντόπισαν να παίζουν το απαγορευμένο παιχνίδι “πόκα” σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενός καφενείου σε χωριό της Πέλλας, το βράδυ Τρίτης. Στον χώρο και στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν τραπουλόχαρτα, μάρκες, τετράδια σημειώσεων και συνολικό ποσό 1.850 ευρώ και οι παίκτες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πέλλας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: