Τροχαίο στη Ρουμανία: Ο δεύτερος οδηγός του μοιραίου λεωφορείου εξηγεί γιατί δεν πήγε στο ταξίδι – «Από θαύμα γλίτωσα»

Τον λόγο που δεν πήγε στο ταξίδι με το μοιραίο πούλμαν που ξεκίνησε από τον Βόλο και ενεπλάκη σε τροχαίο στο κέντρο του Βουκουρεστίου στη Ρουμανία, εξήγησε ο δεύτερος οδηγός του λεωφορείου.

Όπως εξηγεί ο δεύτερο οδηγός, μιλώντας στο TheNewspaper.gr, ακύρωσε το ταξίδι του λίγες ώρες πριν την αναχώρηση, καθώς έπαθε τροφική δηλητηρίαση από μία τυρόπιτα και έτσι τηλεφώνησε στο τουριστικό πρακτορείο για να ακυρώσει τη συμμετοχή του στην εκδρομή. Ο ίδιος δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έγινε μέσα σε λίγα λεπτά, σε έναν πολύ γνωστό προορισμό για τους περισσότερους επαγγελματίες οδηγούς τουριστικών λεωφορείων.

«Από θαύμα γλίτωσα. Πού να ήξερα, μία ατυχία που έπαθα, η δηλητηρίαση, ότι μπορούσε να μου σώσει τη ζωή;» λέει σοκαρισμένος από το δυστύχημα.

Σημειώνεται ότι από τον Βόλο, χθες το απόγευμα ξεκίνησε τo τουριστικό λεωφορείο που ενεπλάκη στο τροχαίο δυστύχημα στο Βουκουρέστι, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας επιβάτης και τρεις να τραυματιστούν σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το τουριστικό γραφείο, που έχει έδρα τη Λάρισα, 6 άτομα επιβιβάστηκαν από τον Βόλο στο λεωφορείο, 24 από τη Λάρισα (22 πελάτες και δύο άτομα προσωπικό του γραφείου) και 17 από τη Θεσσαλονίκη. Συνολικά, μαζί με τον οδηγό, επέβαιναν 48 άτομα με σκοπό να γιορτάσουν τα Χριστούγεννα στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας.

Το ταξιδιωτικό γραφείο βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές στο Βουκουρέστι, συγκεντρώνοντας πληροφορίες για να ενημερώσουν τους συγγενείς των ταξιδιωτών.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: