Στις εγκαταστάσεις της BMW ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ το Festive Event για την καινούργια BMW X1

Μια βδομάδα κράτησε το event στις εγκαταστάσεις της BMW ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ με αφορμή του λανσαρίσματος του BMW X1. Ένα μοντέλο που αποπνέει το αίσθημα της ελευθερίας σε κάθε οδηγό. Το BMW X1 εξάπτει τη φαντασία, εντυπωσιάζει και εμπνέει για συναρπαστικά ταξίδια και μοναδικές εμπειρίες..


Από αριστερά: Διονύσης Παναγόπουλος Γενικός διευθυντής Premium Brands στην Σφακιανάκης Α.Ε., Βιβή Μπασκάκη Διευθύντρια Πωλήσεων της BMW Group Hellas. Μιράντα Σφακιανάκη, Andreas Sieben Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της BMW Group Hellas, Μαρίζα Πετράκου Marketing Manager BMW Group Hellas

Μιράντα Σφακιανάκη -Διονύσης Παναγόπουλος — Αndreas Sieben

Η BMW Σφακιανάκης διοργάνωσε ένα εβδομαδιαίο test drive event που ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου και κράτησε έως τις 8 Οκτωβρίου. Οι οπαδοί της γερμανικής φίρμας επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της εταιρίας και οδήγησαν το καινούργιο αυτοκίνητο. Έτσι πήραν μια πρώτη γεύση από της Χ1. Πριν από κάθε Test Drive γινόταν και μια αναλυτική παρουσίαση του μοντέλου.

Η BMW Σφακιανάκης είναι μια εταιρία η οποία διέπεται από σταθερές αξίες όπως η προτεραιότητα στους πελάτες ως βασική επιχειρηματική στρατηγική. Είναι σημαντικό οι πελάτες να είναι ικανοποιημένοι και με την επιλογή τους στην αγορά αυτοκινήτου αλλά και στο After sales.


O Διονύσης Παναγόπουλος Γενικός διευθυντής Premium Brands στην Σφακιανάκης Α.Ε. με τον Andreas Modlmayer CEO at BMW Group Financial Services Hellas

Την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου κλείνοντας αυτό το επιτυχημένο εβδομαδιαίο test drive event έλαβε χώρα το Exclusive BMW X1 Festive Event, στο κατάστημα BMW Σφακιανάκης Αμαρουσίου. Διοργανώθηκε ένα closing party, στο οποίο γιορτάσθηκε -παρουσία πελατών, στελεχών και εκπροσώπων του τύπου- το λανσάρισμα του νέου BMW X1 .

Στις εγκαταστάσεις της BMW ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ το Festive Event για την καινούργια BMW X1 gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: