Στις 26 Μαΐου το 9ο RALLY GREECE OFFROAD με έδρα τη Δυτική Μακεδονία

Μεγάλο ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί για το 9ο RALLY GREECE OFFROAD που θα έχει έδρα τη πόλη του Άργους Ορεστικού στη Δ. Μακεδονία. Η Οργανωτική Επιτροπή του 9ου RALLY GREECE OFFROAD ανακοίνωσε ότι ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 26 Μαΐου και θα τελειώσει τέσσερις ημέρες αργότερα, στις  29 Μαΐου. Εκτός από τις ελληνικές συμμετοχές, μεγάλο ενδιαφέρον για τον αγώνα έχουν εκδηλώσει πληρώματα από τις χώρες  Ιταλία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Πολωνία, Τουρκία, Ισραήλ και Κύπρο.

Το RALLY GREECE OFFROAD στην 9η χρονιά διεξαγωγής του εδραιώνεται πλέον ως ένα διεθνές καταξιωμένο αθλητικό γεγονός με έμπρακτα οφέλη για την Ελλάδα και τη Δυτική Μακεδονία. Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα με τη συνδρομή των Υποστηρικτών και Χορηγών καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για μια ασφαλή και επιτυχή διοργάνωση.

Το 2022 είναι χρονιά ορόσημο για το RALLY GREECE OFFROAD και το ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό καθώς ο αγώνας προσμετρά για πρώτη φορά στο θεσμό «FIA CROSS COUNTRY BAJAS EUROPEAN CUP» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου. Παράλληλα προσμετρά και στο Ιταλικό Πρωτάθλημα CROSS COUNTRY RALLY και γι αυτό θα υπάρχουν αρκετές συμμετοχές από την Ιταλία.

Το 9ο RALLY GREECE OFFROAD έχει συνολικό μήκος διαδρομών 930χλμ με 590χλμ να είναι Ειδικές Διαδρομές που θα καθορίσουν και το νικητή.

Η επίσημη παρουσίαση του αγώνα έγινε (29 Μαρτίου 2022) στο «Μουσείο Μπενάκη – Ίδρυμα Πολιτισμού» παρουσία Πολιτειακών και Τοπικών παραγόντων καθώς και εκπροσώπων των Χορηγών του αγώνα και του Ειδικού Τύπου.

Κατά τη διάρκεια των 4 ημερών του αγώνα θα είναι διαθέσιμο live streaming με καθημερινή διάρκεια 8-10 ωρών και θα περιλαμβάνει συνεχή ροή της εξέλιξης του αγώνα, στιγμιότυπα από τις Ειδικές Διαδρομές, το χώρο επισκευών καθώς και  συνεντεύξεις αγωνιζόμενων, οργανωτών, επισήμων και Χορηγών.

Καθημερινές περιλήψεις του αγώνα θα μεταδίδονται από τη COSMOTE TV, την ΕΡΤ και από τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα της Δυτικής Μακεδονίας ενώ θα πραγματοποιηθούν και ζωντανές συνδέσεις.

Η επίσημη Συνέντευξη Τύπου του 9ου RALLY GREECE OFFROAD θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 25 Μαΐου στο Άργος Ορεστικό.

Per Hal

Στις 26 Μαΐου το 9ο RALLY GREECE OFFROAD με έδρα τη Δυτική Μακεδονία gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: