Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Νέμεθ

Έφυγε από την Ελλάδα το 2011 χωρίς να αφήσει πίσω του την υπογραφή του στις ομάδες που αγωνιστικέ, όπως τουλάχιστον έλπιζαν τότε οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Ολυμπιακός Βόλου.

Ωστόσο τα τελευταία χρόνια ο Κριστιαν Νέμεθ έχει πάρει τα πάνω του. Μετά το πέρασμα του από την χώρα μας (2009-2011), στην οποία βρέθηκε ως μεγάλο ταλέντο από τη Λίβερπουλ άρχισε να δείχνει μέρος των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων μόλις πήγε στην Ολλανδία για να αγωνιστεί με την Ρόντα, ενώ φέτος διανύει ίσως την καλύτερη του χρονιά ως παίκτης της Κάνσας Σίτι.

Ο 26χρονος Ούγγρος επιθετικός άφησε καλές εντυπώσεις και στον πρόσφατο αγώνα της Εθνικής του ομάδας με την Ουγγαρία στο Καραϊσκάκη για τα πρικριματικά του EURO, όπου σκοραρε και δυο φορές και φαίνεται πως… γυάλισε στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την «Sportday», ο Νέμεθ βρίσκεται στην λίστα των «πρασίνων» στην κορυφή της οποίας φυσικά φιγουράρει το όνομα του Λαφέρτι. Στο «τριφύλλι» κοιτάζουν για επιθετικό και ο Ούγγρος που αυτό τον καιρό αγωνίζεται στο MLS είναι επίσης ψηλά, ενώ και ο ίδιος ψάχνει ομάδα στην Ευρώπη.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: