Στη φυλακή οι γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους – Φωτό!

Στη φυλακή οι γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους   Φωτό!Η μάνα θα οδηγηθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και ο στις φυλακές της Τρίπολης – Κανένας δικηγόρος δεν ανέλαβε την υπεράσπισή τους – Απερίγραπτα όργια με τον πατέρα να παραδέχεται ότι βίαζε τις κόρες και τη μάνα ότι ερχόταν σε ερωτική επαφή με τον γιο της…
Την προφυλάκιση και των δύο γονέων από την που ασελγούσαν σε βάρος των παιδιών τους, αποφάσισαν λίγο πριν τις 11.00 Εισαγγελέας και Ανακριτής. Σύμφωνα με την απόφαση, ο πατέρας θα μεταχθεί για κράτηση στη Τριπόλεως και η μητέρα στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού.
Αξίζει να σημειωθεί οτι την υπεράσπισή τους δεν είχε αναλάβει δικηγόρος, με αποτέλεσμα να οριστεί από την Εισαγγελία. Η υπόθεση με την ασέλγεια των γονέων σε βάρος των τριών τους παιδιών, έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο και αποκαλύφθηκε χάρη στις πρωτοβουλίες που ανέλαβε μεταξύ άλλων “Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ιατροδικαστική εξέταση, τα κορίτσια φαίνεται πως ο πατέρας δεν τα είχε διακορεύσει, όμως προφανώς και έχει προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους, ενώ όπως έχει καταγγελθεί προσπάθησε να βιάσει τη μεγαλύτερη από τις κόρες του. Ο ίδιος πάντως ομολόγησε στους αστυνομικούς πως βίαζε και τις δύο.
Το εξίσου ανατριχιαστικό είναι πως ο 15χρονος γιος, ερχόταν σε ερωτική επαφή με την ίδια του τη μητέρα καθ’ υπόδειξη του πατέρα του, η οποία το… δεχόταν, μη μπορώντας, όπως υποστηρίζει, να κάνει αλλιώς, γιατί φοβόταν τον άνδρα της, ο οποίος έβγαινε εκτός εαυτού, όταν έπινε. Όταν όμως οι την πίεσαν φέρεται να τους είπε: «ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου και για αυτό έκανα ό,τι έκανα».
Ο 40χρονος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως είναι άνεργος και κάνει μερικά μεροκάματα ως οικοδόμος, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού.
Οι ίδιοι οι γονείς έχουν παραδεχθεί πως έκαναν αυτές τις απεχθείς πράξεις στα τρία από τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 17, 15 και 12 χρονών, ενώ έχουν και ένα μικρότερο ηλικίας μόλις 8 ετών. Και οι δύο πάντως εμφανίζονται τώρα μετανιωμένοι για όσα έκαναν τόσα .
Οι γείτονες και όσοι γνωρίζουν την οικογένεια ανέφεραν πως έξω από το σπίτι τους είχαν ψηλά λουλούδια και δέντρα και έτσι κανείς δεν μπορούσε να δει τι γινόταν μέσα από αυτά και πραγματικά δεν διανοούντο την αρρωστημένη κατάσταση στην οποία ζούσε αυτή η οικογένεια. 

Στη φυλακή οι γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους   Φωτό!

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: