Σούζαν Σάραντον: «Μίλησα στο τηλέφωνο με τον Ντέιβιντ Μπάουι μία εβδομάδα προτού πεθάνει»

«Μοιράστηκα με τον πρώην εραστή μου πράγματα που έπρεπε να ειπωθούν»

Για την τελευταία τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρώην εραστή της Ντέιβιντ Μπάουι, μία εβδομάδα προτού ξεψυχήσει, μίλησε, για πρώτη φορά, η γοητευτική ηθοποιός, Σούζαν Σάραντον.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «You» της κυριακάτικης εφημερίδας «Daily Mail», η 75χρονη Σάραντον αποκάλυψε την τελευταία τους επαφή, κατά την οποία, μοιράστηκε πράγματα μαζί του που έπρεπε να ειπωθούν».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ισχυρίζεται ότι αναζωπύρωσε τη σχέση της με τον Μπάουι, λίγους μήνες πριν πεθάνει από επιπλοκές της επάρατης νόσου. Στις 10 Ιανουαρίου του 2016, ο θρύλος της μουσικής άφησε την τελευταία του πνοή από καρκίνο του ήπατος, λίγες ημέρες αφότου έκλεισε τα 69.

Η ηθοποιός της ταινίας «Θέλμα και Λουίζ» πρωταγωνίστησε με τον Ντέιβιντ Μπάουι στην ταινία «The Hunger» (του 1983). «Είχα την τύχη να είμαι πιο κοντά του λίγο πριν πεθάνει, τους τελευταίους δύο μήνες. Με ξαναβρήκε. Μιλήσαμε μεταξύ μας και είπαμε κάποια πράγματα που έπρεπε να ειπωθούν.

«Ήμουν τόσο τυχερή που μπορούσα να τον δω όταν μου είπε τι του συνέβαινε», υποστήριξε η Σάραντον.

«Το 1990, ο Ντέιβιντ Μπάουι γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, Ιμάν, σ΄ ένα δείπνο. Παντρεύτηκαν δύο χρόνια αργότερα και απέκτησαν μια κόρη, τη Λέξι , η οποία σήμερα είναι 21 ετών». «Αγαπώ τη σύζυγό του Iμάν, κάποια που κατάφερε να σταθεί στο ύψος του. Έχω κρατήσει επαφή μαζί της », είπε χαρακτηριστικά.

Η τελευταία συνάντηση του Μπάουι και της Σάραντον ήταν στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «Lazarus», στη Νέα Υόρκη, τον Δεκέμβριο του 2015, ένα μήνα προτού αφήσει την τελευταία του πνοή.

Είχαν μία ακόμη τηλεφωνική συνομιλία αλλά, προς απογοήτευσή της δεν την θυμάται καθαρά.Το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε ενώ εκείνη επισκεπτόταν την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τη Λέσβο.

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και πήρα ένα υπνωτικό χάπι. Και είδα αυτό το όνειρο που μου τηλεφώνησε ο Ντέιβιντ κι ότι είχαμε αυτή τη συζήτηση. Στη συνέχεια σκέφτηκα: «Πράγματι μου τηλεφώνησε;».

«Αλλά δεν θυμάμαι τι ήταν αυτή η συζήτηση. Πέθανε μια εβδομάδα αργότερα. Ήταν μία μεγάλη απογοήτευση».

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: