"Σώσαμε τη ζωή μας" Η Χριστίνα Λαμπίρη έζησε τον εφιάλτη – Κάηκε το σπίτι της

Η τραγωδία που έζησε η Λαμπίρη και όσα εξομολογήθηκε – Θρηνεί θύματα η παρουσιάστρια.

Συγκλονισμένο το Πανελλήνιο και το Παγκύπριο με την τραγωδία που εκτυλίσσεται στην Ελλάδα, με την φονική πυρκαγιά να μην αφήνει τίποτα στο πέρασμα της.

Οι ομολογίες των ανθρώπων που έζησαν από κοντά τον εφιάλτη και κατάφεραν να βγουν ζωντανοί συγκλονίζουν, ενώ οι εικόνες είναι ανατριχιασικές.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα youweekly.gr την τραγωδία έζησε και η παρουσιάστρια Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία με την λίγη δύναμη που της απέμεινε μίλησε στην ιστοσελίδα και εξομολογήθηκε τα όσα έζησε.

Το youweekly.gr επικοινώνησε με την Χριστίνα Λαμπίρη προκειμένου να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για το τραγικό συμβάν . Η παρουσιάστρια μιλώντας στην Τζώρτζια Συρίχα της είπε τι ακριβώς έχει συμβεί.

«Ασ’τα Τζώρτζια! Καταστραφήκαμε εντελώς! Το σπίτι μου είναι πολύ κοντά στην ταβέρνα που απανθρακώθηκαν 25 συμπολίτες μας… Σε πληροφορώ ότι ανάμεσα στους νεκρούς είναι και δυο πολύ κολλητοί φίλοι του άνδρα μου… Εμείς ούτε που καταλάβαμε τι συνέβη! Όλα έγιναν μέσα σε λίγα λεπτά. Η φωτιά μας περικύκλωσε μέσα στο σπίτι μας και προσπαθήσαμε να σώσουμε ότι σωζώτανε! Εγώ ειλικρινά σου μιλάω ούτε που έχω καταλάβει πως τελικά σώθηκα! Το σπίτι μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Έμεινε μόνο ένα δωμάτιο από όλο το σπίτι και τώρα μαζεύω σε κούτες ότι έχει σωθεί για να σηκωθώ να φύγω. Το σπίτι του αδερφού του άντρα μου Θανάση, είναι ακριβώς δίπλα από το δικό μας καταστράφηκε ολοσχερώς. Τζώρτζια δεν θέλω να πούμε κάτι άλλο. Πραγματικά είμαι σε απίστευτη σύγχυση και ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει συμβεί. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον σώσαμε τη ζωή μας!» γράφει χαρακτηιστικά η ιστοσελίδα.

Ανατριχιαστικό το γεγονός πως βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά από την ταβέρνα που βρέθηκαν 25 νεκροί, που όπως αποκαλύπτει ανάμεσα τους φίλοι του ζευγαριού.

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: