Σοκαρισμένη Οικογένεια Ανακαλύπτει Νεκρό Ποντικό να Επιπλέει μέσα σε Μπουκάλι Αναψυκτικού

Η οικογένεια ενός τρίχρονου παιδιού ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε να επιπλέει ένας ποντικός 10 εκατοστών μέσα στο μπουκάλι αναψυκτικού του μικρού παιδιού, που ήδη είχε πιει το μισό. 

Ο John Graves, από το Τέξας, δηλώνει σοκαρισμένος που ανακάλυψε το τρωκτικό στο εσωτερικό του μπουκαλιού, μια μέρα μετ…


Η οικογένεια ενός τρίχρονου παιδιού ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε να επιπλέει ένας ποντικός 10 εκατοστών μέσα στο μπουκάλι αναψυκτικού του μικρού παιδιού, που ήδη είχε πιει το μισό. 

Ο John Graves, από το Τέξας, δηλώνει σοκαρισμένος που ανακάλυψε το τρωκτικό στο εσωτερικό του μπουκαλιού, μια μέρα μετά αφού το αγόρασαν για τον εγγονό τους.

Το παιδί είχε πιει μέρος του αναψυκτικού, αλλά δε το είχε τελειώσει και έτσι ξανάβαλαν το καπάκι.

Ο κύριος Graves ανέφερε ότι κανείς δε παρατήρησε το πλάσμα, μέχρι την επόμενη μέρος, εξαιτίας του σκούρου χρώματος του αναψυκτικού.

Δημοσίευσε τις φωτογραφίες του ευρήματος στο Facebook, γράφοντας: “Η απάντηση από την εταιρεία Dr Pepper ήταν… «Στείλτε μας το μπουκάλι και θα σας ενημερώσουμε σε 6-8 εβδομάδες!» Κάνετε πλάκα; Και αν ο εγγονός μου είχε πιει δηλητήριο ή κόλλησε κάποια ασθένεια;”

Η οικογένεια έσπευσε το παιδί σε παιδίατρο, που του έκανε αιματολογικές και ουρολογικές εξετάσεις.

Εκπρόσωπος της εταιρείας Dr Pepper δήλωσε ότι είναι πολύ ανήσυχοι για το παράπονο της οικογένειας.

Ανέφερε ότι είναι σχεδόν αδύνατον ένα ξένο σώμα να μπει στα δοχεία κατά τη διαδικασία εμφιάλωσης. Ωστόσο, συμπλήρωσε ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει εκτενής έλεγχος μέχρι η οικογένεια να παραδώσει το μπουκάλι με το τρωκτικό. Ο κύριος Graves δήλωσε ότι θέλει να το κρατήσει για να διεξάγουν τις δικές τους εξετάσεις. 

Credit: dailymail.co.uk

if(! ) { = 0; }

} });

}); Πηγή: fanpage.gr

Paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: