Σκόραραν στο φιλικό της ΑΕΚ Αλμέιδα και Πατίτο


Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 των Τρικάλων σε φιλικό ματς προετοιμασίας, με τους Ούγκο Αλμέιδα και Πατίτο Ροντρίγκες να πετυχαίνουν τα πρώτα τους γκολ με τη φανέλα της Ένωσης. Για τους γηπεδούχους το γκολ σημείωσε ο Γιαννιτσάνης στο 75’.

Μόλις στο 12’ ο Ντίας σέντραρε από τα αριστερά και ο Ούγκο Αλμέιδα με γυριστή κεφαλιά σκόραρε, ενώ η ΑΕΚ είχε δοκάρι μετά από κόντρα του Σαρακατσάνου στη σέντρα του Μπακάκη. Στο 45’ ήρθε το 2-0 όταν ο Αραβίδης έβγαλε την ασίστ και ο Πατίτο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 64′ ο Κώστας Μανωλάς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ, λίγες ημέρες μετά από τη μεταγραφή του από τον Λεβαδειακό.


Τρίκαλα:
Παπαδόπουλος (73′ Σαχσανίδης), Μίνγκας (77′ Γκόλιας), Νιάρος (46′ Λαμπάκης), Παπαναγιώτου (71′ Ράσιτς), Σαρακατσάνος (46′ Βέρτζος), Μουμίν (44′ Ριζογιάννης), Στογιάνοβιτς (44′ Βέρτζος), Σερζίνιο, Κουσκουνάς (46′ Γιαννιτσάνης), Χασομέρης (44′ Νικολακάκης), Μπαϊκαρά (46′ Δουκάκης).


ΑΕΚ:
Μπάρκας (70’ Βούρας), Ντίας (70’ Γιαννούτσος), Μπακάκης (86’ Βασιλαντωνόπουλος), Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον (63’ Μανωλάς), Γαλανόπουλος, Πλατέλλας (70’ Μαρκοπουλιώτης), Πατίτο (58’ Τσέλιος), Αραβίδης (86’ Ζόριτς), Αλμέιδα (58’ Πέκχαρτ).


Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: