Σκληροί χαρακτηρισμοί μεταξύ ΠΑΣΟΚ – Χρυσής Αυγής για την επίθεση στο Mega

Σκληροί χαρακτηρισμοί μεταξύ ΠΑΣΟΚ – Χρυσής Αυγής για την επίθεση στο Mega

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε η επίθεση της Χρυσής Αυγής στο κτίριο του για την τουρκικών σήριαλ…
ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου.
Το ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωσή του, χαρακτηρίζει “γελοίο” και “επικίνδυνο” το κόμμα του Μιχαλολιάκου, αναφέροντας ότι: “Η επίθεση σε τηλεοπτικό κανάλι με αφορμή την προβολή «τουρκικών» σήριαλ δείχνει για άλλη μια φορά το μέγεθος της επικινδυνότητας αλλά και της γελοιότητας της Χρυσής Αυγής.

Για την ερμηνεία της επιλογής της χρήσης του ταραμά και όχι μόνο, στην επίθεση κατά του καναλιού, αναμένουμε διευκρινιστική δήλωση από τον Εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής. Για το γεγονός του βανδαλισμού ιδιωτικού χώρου από βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου, το λόγο έχει η δικαιοσύνη”.

Η Χρυσή Αυγή απάντησε, λέγοντας μεταξύ άλλων: “Είστε τα μεγαλύτερα τσιράκια των νταβατζήδων”.
Αναλυτικά η ανακοίνωσή της: “Το mega είναι το κανάλι του μνημονίου και το βασικό στήριγμα της προδοτικής κυβερνητικής πολιτικής. Ο βασικός του μέτοχος Μπόμπολας είναι καναλάρχης, μεγαλοεργολάβος, φιγουράρει στη λίστα Λαγκάρντ και έχει τρυπώσει σκανδαλωδώς στην εκμετάλλευση του ελληνικού χρυσού στη . Θίχτηκε το ΠΑΣΟΚ που η Χρυσή Αυγή εξέφρασε την οργή ενός ολόκληρου λαού απέναντι στους νταβατζήδες, γιατί οι ΠΑΣΟΚτζήδες είναι τα μεγαλύτερα τσιράκια των νταβατζήδων. Η διαμαρτυρία της 25ης Μαρτίου με αφορμή τα τουρκοσήριαλ είχε έναν απώτερο στόχο: την καταδίκη της προπαγάνδας υπέρ του μνημονίου και του ξεπουλήματος του εθνικού μας πλούτου σε ξένους και μεγαλοεργολάβους”.

Για την επίθεση , τοποθετήθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, ο οποίος ανέφερε: “Η Χρυσή Αυγή απέδειξε ότι η χυδαιότητα και η γελοιότητα δεν έχουν πλέον όρια…”.

Τέλος, η ΔΗΜΑΡ, σχολιάζοντας την επίθεση, τόνισε ότι “αγγίζει τα όρια της πολιτικής παραφροσύνης”.
Όπως επισημαίνει στην ανακοίνωση: “Η άθλια επίθεση της Χρυσής Αυγής κατά του τηλεοπτικού σταθμού Mega αγγίζει τα όρια της πολιτικής παραφροσύνης. Οι χυδαίες συμπεριφορές των «ταγμάτων εφόδου» και του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου ας σημάνουν επιτέλους συναγερμό στο Δημοκρατικό κόσμο”.

Σκληροί χαρακτηρισμοί μεταξύ ΠΑΣΟΚ – Χρυσής Αυγής για την επίθεση στο Mega Σκληροί χαρακτηρισμοί μεταξύ ΠΑΣΟΚ – Χρυσής Αυγής για την επίθεση στο Mega

Σκληροί χαρακτηρισμοί μεταξύ ΠΑΣΟΚ – Χρυσής Αυγής για την επίθεση στο Mega

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: