Σeξ στην παραλία: Γιατί να το τολμήσεις, γιατί να το αποφύγεις;

Το καλοκαίρι μας… προκαλεί να ξεφύγουμε από τα όρια. Ας δούμε πού αξίζει να απολαύσουμε την αίσθηση της ελευθερίας που μας δίνει το σeξ στην παραλία, και πού καλύτερα να το αποφύγουμε…

 

 

Τόλμησέ το γιατί:

➢ Η θάλασσα, το αλάτι, η ιδιαίτερη υφή του δέρματος μετά το θαλασσινό μπάνιο ξυπνούν τις αισθήσεις και ευνοούν μια ερωτική επαφή γεμάτη πάθος.
➢ Η εμπειρία μιας τολμηρής επαφής, σε ένα ιδιαίτερο μέρος, ανανεώνει το ζευγάρι και το απελευθερώνει από την ρουτίνα του. Μάλιστα, η σeξουαλική δραστηριότητα σε νέες και «ανεξερεύνητες» περιοχές προκαλεί στον εγκέφαλο την απελευθέρωση μιας ορμόνης που λέγεται ντοπαμίνη, η οποία αυξάνει τη σeξουαλική διάθεση.
➢ Το σeξ στην παραλία αποτελεί μια σταθερή φαντασίωση για πολλούς άνδρες και γυναίκες αφού εγείρει ένα αίσθημα ρίσκου και πολλών άλλων αισθήσεων που εξιτάρουν τον άνδρα και την γυναίκα.

Πρόσeξέ το γιατί:
➢ Η ζέστη και η υγρασία αυξάνουν τις πιθανότητες γυναικολογικών λοιμώξεων, ενώ μια ερωτική επαφή μέσα στο νερό έχει αυξημένες πιθανότητες μεταφοράς μικροβίων. Η επαφή στο νερό είναι καλό να αποφεύγεται ενώ αν έχεις μια επαφή μαζί του στην αμμουδιά, πρόσeξε ιδιαίτερα την άμμο και τα μικρόβια που κρύβει, και φυσικά μην παραλείψεις σε καμία περίπτωση την χρήση προφυλακτικού.
➢ Ένας ανοιχτός χώρος δεν προσφέρει στο ζευγάρι ένα προστατευτικό πλαίσιο ,ενώ αντίθετα το αφήνει εκτεθειμένο στα μάτια περαστικών. Μια ερωτική επαφή στην παραλία μπορεί να κρύβει μεγάλους κινδύνους για την ασφάλειά σας γι’ αυτό σκεφτείτε το πολύ προσεκτικά πριν το τολμήσετε

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: