Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια της Adrienne Vaughan – «Να πληρώσει όποιος φταίει», ζητά ο σύζυγός της

Σε κατάσταση σοκ είναι η οικογένεια της προέδρου του εκδοτικού οίκου του «Harry Potter», Adrienne Vaughan η οποία βρήκε τραγικό θάνατο όταν χτυπήθηκε από προπέλα ταχύπλοου σκάφους ενώ έκανε διακοπές την περασμένη εβδομάδα στην Ιταλία.

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα The Post, ο σύζυγός της Mike White μοιράστηκε την ανείπωτη θλίψη που βιώνει η οικογένειά του από την ημέρα που η σύζυγός του έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

«Ο θάνατος της Adrienne έχει καταστρέψει την οικογένειά μας. Ήταν μια υπέροχη μητέρα, σύζυγος, κόρη, αδελφή, ανιψιά και αγαπητή φίλη και συνάδελφος για πολλούς ανθρώπους», δήλωσε απαρηγόρητος ο σύζυγός της στη New York Post.

«Η απουσία της από τη ζωή μας και οι τρομερές συνθήκες του θανάτου της είναι αδύνατο να κατανοηθούν».

Ο White δήλωσε ότι η οικογένεια εμπιστεύεται τις ιταλικές αρχές για να ολοκληρώσουν την έρευνά τους γύρω από το μοιραίο δυστύχημα με το σκάφος που έριξε τη Vaughn στο νερό.

Να αποδοθούν ευθύνες ζητά η οικογένεια
«Αναμένουμε από τις ιταλικές αρχές να διερευνήσουν πλήρως τις συνθήκες που οδήγησαν στο θάνατο της γυναίκας μου, να εξακριβώσουν πού βρίσκεται η ευθύνη και να διασφαλίσουν ότι όποιος βρεθεί να φέρει ευθύνη θα λογοδοτήσει στο πλαίσιο της ιταλικής δικαιοσύνης», συνέχισε ο White.

Συνεργαζόμαστε με τις ιταλικές αρχές στις έρευνές τους και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι να ολοκληρωθούν

Ο κυβερνήτης του μηχανοκίνητου σκάφους, ο 30χρονος Elio Persico, αντιμετωπίζει κατηγορίες για ανθρωποκτονία από αμέλεια και τραυματισμό από αμέλεια, επειδή φέρεται να χειριζόταν το σκάφος ενώ ήταν μεθυσμένος και μαστουρωμένος από κοκαΐνη. Δεν είναι σαφές πόσο μεθυσμένος ήταν ο Persico και τι επίδραση είχαν τα ναρκωτικά στην ικανότητά του να εκτελεί τα καθήκοντά του.


Ο White είχε ισχυριστεί ότι ο Persico είχε αποσπασμένη την προσοχή του από το κινητό του τηλέφωνο όταν έριξε το ταχύπλοο πάνω στο γιοτ.

Οι αξιωματούχοι δήλωσαν ότι η άτυχη Vaughan έκανε ηλιοθεραπεία στην πλώρη του σκάφους τη στιγμή της σύγκρουσης και βρέθηκε στο νερό, ανάμεσα στα κύτη των δύο σκαφών.

Βίντεο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του ατυχήματος δείχνει ότι ο Persico μπορεί να έβαλε όπισθεν στο ταχύπλοο και εκείνη τη στιγμή η Vaughan να χτυπήθηκε θανάσιμα από την προπέλα.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: