Λευκός Οίκος: Αναστάτωση από τον «commander», τον επιθετικό σκύλο του Μπάιντεν που έχει δαγκώσει 7 πράκτορες

Ενδεικτικό του κλίματος νευρικότητας που επικρατεί στον Λευκό Οίκο είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας New York Post που αναφέρεται στον γερμανικό ποιμενικό του Αμερικανού προέδρου, Τζο Μπάιντεν, ονόματι… διοικητής (commander) που έχει γίνει ο φόβος κι ο τρόμος των συνεργατών του, κυρίως όμως των πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών. «Ο στρατηγός του δαγκώματος», αυτός είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος που αναφέρεται στο μόλις δύο ετών «προεδρικό» λυκόσκυλο το οποίο έχει δαγκώσει τουλάχιστον επτά μέλη του προσωπικού των μυστικών υπηρεσιών. 


Μάλιστα, ένας από τους πράκορες βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσκομείο.

Μετά τις δαγκωματιές, σχόλιο έκανε εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου στο οποίο επισημαίνει πως το κλίμα έντασης στον Λευκό Οίκο ευθύνεται για την επιθετική συμπεροφορά του λυκόσκυλου.

Η ειδικός, πάντως, σε θέματα συμπεριφοράς σκύλων στο Μανχάταν, Άντρεα Άρντερν δήλωσε στην αμερικάνικη εφημερίδα ότι το περιβάλλον δεν ευθύνεται για την ατίθαση συμπεριφορά ενός κυνηγόσκυλου.

Αντιθέτως, όπως τόνισε, την ευθύνη φέρει ο ιδιοκτήτης του ζώου ο οποίος θα πρέπει να αντιμετωπίσει την επιθετική συμπεριφορά του κατοικίδιού του μόλις αντιληφθεί το πρώτο σημάδι αγριότητας.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr