Σαραγλάκι το αγαπημένο σιροπιαστό!!!




Υλικά

600 γρ φύλλο κρούστας

500 γρ βούτυρο

500 γρ καρύδι χοντροκομμένο

Σιρόπι

500 γρ ζάχαρη

400 γρ νερό

1 ξυλάκι κανέλας

1 κ γ γλυκόζη

Λιώνουμε το βούτυρο, παίρνουμε ένα-ένα φύλλο το βουτυρώνουμε,πασπαλίζουμε με το καρύδι το ρολάρουμε και το ζαρώνουμε.

Βάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί και το υπόλοιπο βούτυρο το περιχύνουμε πάνω στο γλυκό.

Χαράζουμε και ψήνουμε στους 150 αντίσταση να ροδίσει.

Βράζουμε το σιρόπι για 5′ από το σημείο βρασμού. Ζεστό με ζεστό!!

Ρούλα Καλογερή-«ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ».

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ

(?)

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: