Σαμπάνια με παγάκια: σωστό ή λάθος;

Ενώ τα αφρώδη κρασιά, αποτελούσαν πάντα λίγο πολύ μια σικάτη και στάνταρ επιλογή, αποδείχθηκε ότι η σαμπάνια με πάγο ήταν

γι ακόμα ένα καλοκαίρι μια ανερχόμενη τάση.

Εμπνευσμένες από το «La Piscine», ένα δημοφιλές beach-bar στο St Tropez που έβαζε παγάκια στη σαμπάνια για να διατηρείται δροσερή, ορισμένες εταιρίες το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, φτιάχνοντας σαμπάνιες που προορίζονται ειδικά για κατανάλωση μαζί με πάγο

ολόκληρο το άρθρο εδώ

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: