Ρούχα Χωρίς Περιορισμούς: Όταν ένα outfit αρκεί για να κάνει τη ζωή πιο όμορφη και εύκολη

Ρούχα Χωρίς Περιορισμούς: Όταν ένα outfit αρκεί για να κάνει τη ζωή πιο όμορφη και εύκολη

Τι ακριβώς είναι η adaptive fashion και γιατί αξίζει την προσοχή σου; Ουσιαστικά, αφορά σε ρούχα προσαρμοσμένης ραφής, δηλαδή ρούχα που δημιουργήθηκαν συνδυάζοντας τη μόδα και τη λειτουργικότητα, με σκοπό να βελτιώσουν την καθημερινότητα ανθρώπων με κινητικές δυσκολίες.

Αποκαλούνται και Ρούχα Χωρίς Περιορισμούς και εμείς, μάθαμε για αυτά χάρη στη νέα πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης του Skip, μια πρωτοβουλία που ξεχωρίζει γιατί απευθύνεται σε ανθρώπους στην Ελλάδα με κινητικές δυσκολίες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να αποκτήσουν outfits που αγκαλιάζουν όχι μόνο το σώμα, αλλά και την ψυχή!

Πιο αναλυτικά, μετά το Κοινωνικό Πλυντήριο που εξασφαλίζει την πρόσβαση στο καθαρό ρούχο, ήρθε αυτή η νέα πρωτοβουλία κοινωνικής ευθύνης του Skip για να διευκολύνει τον καθημερινό αγώνα που δίνουν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες για να ντυθούν. Σε αυτή την προσπάθεια, λοιπόν, μπορούμε να συνεισφέρουμε και εμείς. Διότι με κάθε αγορά προϊόντων Skip, αποκλειστικά στα super market ΑΒ, το Skip εξασφαλίζει στα παιδιά της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή, πρόσβαση σε ρούχα μοντέρνα που κατασκευάζονται στο εξωτερικό και είναι σχεδιασμένα, ώστε να βελτιώνουν την καθημερινότητά τους και να ενισχύουν την αυτοπεποίθησή τους.

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: