Ρουβάς: Με χτυπούσαν αλύπητα επειδή δεν με έκαναν κέφι

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά ΟΚ!, το βράδυ της Κυριακής. Με αφορμή τα 20ά γενέθλια του καναλιού Mad, ο Έλληνας σταρ, μίλησε για όλα και απάντησε στις ερωτήσεις που του υπέβαλαν η Δούκισσα Νομικού και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Θέλω να μου πεις αν ξέρεις να φτιάχνεις νόστιμα μακαρόνια με κιμά», τον ρώτησε η Δούκισσα Νομικού. «Τα ωραιότερα μακαρόνια με κιμά που έχω φάει ποτέ, μου τα έχει φτιάξει η Κάτια», απάντησε ο Σάκης Ρουβάς.

«Αν (στο μέλλον) δεις ένα τύπο με τατουάζ, με μαλλιά και σκουλαρίκια- δεν το λες και το καλύτερο παιδί της γειτονιάς- να κρατάει αλά μπρατσέτα την κόρη σου την Αναστασία! Πώς αντιδράς;», ήταν η ερώτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Άμα ήταν αλά μπρατσέτα θα ήταν καλά! Νομίζω ότι όταν φτάσει εκείνη η στιγμή, ο Θεός σου δίνει και την αντοχή και το κουράγιο (γελάει) και την ωριμότητα να το αντιμετωπίσεις. Για τώρα δεν θέλω να τα σκέφτομαι αυτά!», είπε ο Σάκης Ρουβάς.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η απάντηση του για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του και τον πόλεμο που δέχτηκε από τα media, ο Σάκης Ρουβάς τόνισε: «Δεν ήμουν συνηθισμένος στην κακοπροαίρετη κριτική. Με χτυπούσαν αλύπητα, επειδή απλά δεν με έκαναν κέφι! Αυτό μου στοίχισε! Με έφερε εκτός ισορροπίας».

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: