Ρούλα Πισπιρίγκου: Είχε αγάπη για το έγκλημα – Βιβλία Νικολούλη και Σόμπολου βρέθηκαν στο σπίτι της

Το βιβλίο «Εγκλήματα γένους θηλυκού» και ένα από τα βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη, ήταν ανάμεσα σε όσα κατασχέθηκαν από τις Αρχές στο σπίτι της

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φαίνεται πως είχε μια ιδιαίτερη αδυναμία στο έγκλημα.

Το σπίτι της 33χρονης που έχει συληφθεί για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, έγινε «φύλλο και φτερό» από τα στελέχη της Αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες στο σπίτι επικεντρώθηκαν σε προσωπικά αντικείμενα της 33χρονης μητέρας, στις επικοινωνίες της, αλλά και σε φαρμακευτικές ουσίες. Πήραν φαρμακευτικά σκευάσματα που είχαν χορηγήσει οι γιατροί στα παιδιά, αλλά και στη Ρούλα Πισπιρίγκου, κινητά τηλέφωνα, κάρτες και λάπτοπ, αλλά και ένα κλουβί με ένα πουλί.

Ανάμεσα στα ευρήματα της ΕΛ.ΑΣ. ήταν και δύο βιβλία που δείχνουν την αγάπη της για το έγκλημα. Σύμφωνα με το tempo24, το βιβλίο του Πάνου Σόμπολου με τίτλο «Εγκλήματα γένους θηλυκού» και ένα από τα βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη, ήταν ανάμεσα σε όσα κατασχέθηκαν από τις Αρχές.

Η 33χρονη μητέρα φαίνεται πως παρακολουθούσε φανατικά την εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη με την οποία τους τελευταίους δύο μήνες βρισκόταν σε στενή επαφή.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega το βράδυ της Πέμπτης ότι ακόμα και τις ημέρες που εκείνη δεν επικοινωνούσε μαζί της, την καλούσε η ίδια η Ρούλα. Το γεγονός ότι ήταν φανατική αναγνώστρια των βιβλίων των Σόμπολου και Νικολούλη ήταν γνωστό καθώς η παρουσιάστρια του «Φως στο Τούνελ» είχε αποκαλύψει ότι ένα μήνα μετά την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας και όσο αυτή βρισκόταν στη ΜΕΘ, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε διαβάσει τρία βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη, «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου», «Θάνατος με χείλη κόκκινα» και «Έρωτας Φονιάς».

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: