Ρωσία: Έντυσαν παιδιά νηπιαγωγείου "τανκς" με το γράμμα "Ζ" για την Ημέρα της Νίκης

Φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media δείχνουν τα παιδιά να  είναι ντυμένα είτε ως «μαχητικά αεροσκάφη», είτε ως φαντάροι και νοσηλευτές των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, είτε ως «τανκς»

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν, τις τελευταίες ώρες, φωτογραφίες από νηπιαγωγείο της Ρωσίας με παιδάκια να είναι φορούν στρατιωτικές στολές ή να είναι «ντυμένα» τανκς και μαχητικά αεροσκάφη.

Τα παδιά πραγματοποίησαν παρέλαση στο προαύλιο του νηπιαγωγείου, ενόψει της Ημέρας της Νίκης στη Μόσχα, άγνωστο ωστόσο παραμένει σε ποια περιοχή της Ρωσίας.

Φωτογραφίες και βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media δείχνουν τα παιδιά να  είναι ντυμένα είτε ως «μαχητικά αεροσκάφη», είτε ως φαντάροι και νοσηλευτές των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, είτε ως «τανκς», με τις περισσότερες στολές να φέρουν το αστέρι του σοβιετικού Κόκκινου Στρατού.

Ανάμεσα τους ξεχωρίζει και ένα αγοράκι, το οποίο, μάλιστα ηγείται τηςπομπής και το οποίο είναι ντυμένο σαν ρωσικό τανκ με ένα λευκό σύμβολο «Ζ» στο μπροστινό μέρος — ένα κοινό χαρακτηριστικό των στρατιωτικών οχημάτων της Μόσχας που συμμετέχουν στον πολέμο στην Ουκρανία.

Στο ίδιο κλίμα είναι και οι δασκάλες τους, οι οποίες φορούν παρόμοιες σοβιετικές στρατιωτικές στολές.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: