Ρόδος: Σουηδέζες τουρίστριες καταγγέλλουν ομοεθνείς τους για ομαδικό βιασμό

Δύο νεαρές τουρίστριες από τη Σουηδία κατήγγειλαν στην Ασφάλεια Ρόδου πως εννέα ομοεθνείς τους τις εξανάγκασαν σε ομαδικούς βιασμούς μέσα σε μια εβδομάδα στην ίδια παραλία της Ρόδου όπου περνούσαν τις διακοπές τους.

Οι δύο κοπέλες, 18 και 19 ετών, κατήγγειλαν συγκεκριμένα πως ένας 24χρονος συμπατριώτης τους μαζί με άλλους οκτώ, επίσης Σουηδούς, φίλους του τις παρέσυραν στην παραλία της Ψαροπούλας, τη μία στις 19 και την άλλη στις 26 Ιουνίου και τις βίασαν ομαδικά. 

Στη συνέχεια, ο φερόμενος ως δράστης προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου αναγνωρίστηκε από την 18χρονη, καθώς η 19χρονη έχει ήδη επιστρέψει στην Σουηδία.

Σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, ενώ οι συνεργοί του αναζητούνται.

Ο 24χρονος, από την πλευρά του, αποδέχτηκε πως υπήρξε ομαδική σeξουαλική επαφή με τις συγκεκριμένες κοπέλες, αλλά αρνείται ότι επρόκειτο για βιασμούς και ισχυρίζεται ότι συναίνεσαν στις συνευρέσεις τους, οι οποίες και τις δύο φορές δεν έγιναν σε παραλία αλλά σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: