Ρόδος: Έθαψαν 73χρονο και ένα μήνα μετά διαπίστωσαν πως είναι ζωντανός (βίντεο)

Θεωρούσαν ότι είναι νεκρός, τον έκλαψαν, τον έθαψαν, αλλά αποδείχθηκε ότι είναι… ολοζώντανος!

Ένα απίστευτο περιστατικό έφερε στην επιφάνεια η Rodiaki. Αυτό αφορά έναν 73χρονο, ο οποίος ενώ όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, αποδείχθηκε ότι είναι ζωντανός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στις 24 Απριλίου, ένα άψυχο σώμα εντοπίστηκε σε μία αποθήκη στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη. Καθώς στο συγκεκριμένο σημείο διέμενε ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με σοβαρά προβλήματα υγείας, οι αρχές υπέθεσαν ότι είναι αυτός.

Κάλεσαν, λοιπόν, τα συγγενικά του πρόσωπα και στο νεκροτομείο, αν και το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, επιβεβαίωσαν πως ήταν αυτός.

Τον έκλαψαν και μετά έμαθαν ότι ζει σε ίδρυμα

Έτσι, τις επόμενες ημέρες έγινε η κηδεία του, όμως ένα μήνα μετά ήρθε μία απρόσμενη είδηση… Την Δευτέρα το βράδυ, τα παιδιά του ενημερώθηκαν ότι ο… “νεκρός” ήταν ζωντανός και φιλοξενούνταν στο ίδρυμα των Κολυμπίων έπειτα μάλιστα από παρέμβαση των αρμοδίων κοινωνικών υπηρεσιών του νησιού!

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην αστυνομία, προκειμένου να βρει σε ποιον άνηκε το άψυχο σώμα. Είναι πολύ πιθανό πλέον, να διαταχθεί εκταφή του νεκρού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, κάποιες φορές, στο σπίτι του 73χρονου σύχναζε και ένας φίλος του.

Διαβάστε επίσης: Σκόπελος: Πώς σκότωσε ο κεραυνός την 52χρονη (βίντεο)

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: