Πτώμα 64χρονου βρέθηκε στο Χαλάνδρι – Στη Γερμανίδα σύντροφό του ψάχνουν απαντήσεις οι Αρχές

Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε σπίτι στην οδό Κονίτσης στο Χαλάνδρι το απόγευμα της Πέμπτης, αφότου οι γείτονες κάλεσαν την αστυνομία  λόγω της έντονης δυσοσμίας που ερχόταν από το ισόγειο.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο και μπήκαν μέσα, είδαν ένα πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνι. Η σορός βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη, τόσο που δεν μπορούσαν να καταλάβουν εάν ήταν άντρας η γυναίκα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, αυτό νοικιάστηκε από έναν 60χρονο και την Γερμανίδα σύντροφό του τον Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια, στα τέλη Δεκεμβρίου, ο άνδρας τον ενημέρωσε πως θα πάνε ταξίδι στην Γερμανία, ενώ η τελευταία φορά που τους είδε ήταν στις αρχές Ιανουαρίου.

Αρχικά, δεν έδωσε σημασία στην απουσία τους καθώς πίστεψε πως έφυγαν για το ταξίδι στη Γερμανία. Όταν, όμως, δεν εμφανίστηκε κανείς για να δώσει το νοίκι και τόσο φίλοι του και συνάδελφοί του όσο και η πρώην σύζυγός του τον αναζητούσαν του κινήθηκαν υποψίες, καθώς το αυτοκίνητό και η μηχανή του ήταν παρκαρισμένα έξω από το σπίτι.

Βάσει των ενδείξεων από την εξέταση του ιατροδικαστή που έφτασε στο σπίτι μετά τις αρχές, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το πτώμα που βρέθηκε τυλιγμένο με σεντόνι και δεμένο χειροπόδαρα μέσα σε μια λίμνη αίματος, ανήκει στον 64χρονο Έλληνα.

Το δεδομένο ότι το σπίτι δεν έχει ίχνη παραβίασης ή δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ερευνήθηκε από τυχόν διαρρήκτες απομακρύνει το ενδεχόμενο κίνητρο του φόνου να ήταν η ληστεία. Η Γερμανίδα σύντροφός του αγνοείται.

Αυτός είναι ο 64χρονος άνδρας:

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: