Ψάχνει βήμα πρόκρισης για τον τελικό Κυπέλλου η ΑΕΚ του… Στέλιου Μανωλά

Υπό τη σκιά της αναστάτωσης που επέφερε η δήλωση του Πογέτ ότι αποχωρεί το καλοκαίρι από την ΑΕΚ και είχε ως αποτέλεσμα το πρόωρο «διαζύγιο» των δύο πλευρών, η Ένωση υποδέχεται στις 19.00 (OTE SPORT 1) τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι από εδώ και στο εξής θα καθοδηγούνται από τον Στέλιο Μανωλά φιλοδοξούν στο αποψινό ματς με τους Περιστεριώτες να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να παλέψουν για το τρόπαιο της διοργάνωσης.

Στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» μετέχουν οι, Μπαρόχα, Ντούνης, Γκάλο, Μπακάκης, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ, Γιόχανσον, Κορδέρο, Σιμόες, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ και Λαμπρόπουλος.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα των δυτικών προαστίων προετοιμάστηκε με συγκέντρωση και ηρεμία θέλοντας να εκμεταλλευτεί την καλή περίοδο φόρμας που διανύει αλλά και την αναταραχή στο εσωτερικό της ΑΕΚ, έχοντας μοναδικό απόντα τον Σουμπίνιο.

Ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος θα βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, έχει πάρει στην αποστολή τους, Μπάρκα, Γκορμπούνοφ, Κούρο, Μπρίτο, Ουσέρο, Ματέι, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Μπάλλα, Στόιτσεφ, Κιβρακίδη, Μπίτολο, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Μπαστακό, Λημνιό, Γροντή, Παπαδόπουλο, Κεϊτά και Κοντοέ.

Πηγή:Zougla.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: