Πρόβλημα και ο Κοροβέσης για τον ΠΑΟΚ

Τέλος δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στον ΠΑΟΚ καθώς θλάση υπέστη ο Νίκος Κοροβέσης και αναμένεται να μείνει εκτός για 4-5 εβδομάδες.
Ο Ιγκόρ Τούντορ δεν θα έχει στην διάθεση του τον νεαρό αμυντικό για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό κάτι που πονοκεφαλιάζει ακόμα περισσότερο τον Κροάτη προπονητή για την ομάδα που θα παρατάξει. Επίσης ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Γιάννη Μυστακίδη και του Χάρη Χαρίση, ο οποίος προπονήθηκε μετά από πολύ καιρό με μπάλα μετά τον τραυματισμό του. Αντίθετα ο Νίκος Μελίσσας προπονήθηκε μόνος του στο γυμναστήριο λόγο προβλήματος στην γάμπα.
Τέλος πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης συνέχισαν οι Γλύκος, Ροντρίγες, Ζάιρο και Λέοβατς, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.
Ο Τούντορ μην έχοντας πολλές επιλογές προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια Τζαβέλα και Κίτσιου στα άκρα της άμυνας ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Βίτορ και Χατζηισαϊας. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Τζίολης Τσίμιροτ και Πέλκας, αριστερό εξτρέμ θα είναι ο Μακ ενώ δεξί ο Σάμπο με μοναδικό προωθημένο τον Μπερμπτοφ.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: