Προβάδισμα πρόκρισης για ΠΑΣ

Σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας έκανε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που επικράτησε εκτός έδρας του Αχαρναϊκού με 2-1, για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη τα βρήκε… σκούρα απέναντι στους γηπεδούχους και παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 69′ κατάφερε να πάρει τη νίκη στο φινάλε.

Χωρίς την μεγάλη φάση κύλησε το πρώτο μέρος, με τους Γιαννιώτες να απειλούν πρώτοι στο 25′ με τον Σαπαλίδη και τον Αχαρναϊκό να απαντά με τον Ταμπάκη στο 31′.

Στο 69′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, με τον Κοζορώνη να κάνει φάουλ στον Ταμπάκη και να δέχεται την κόκκινη κάρτα. Όμως αυτό δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους οι οποίοι πήραν τη νίκη στο 89′ με γκολ του Σαπαλίδη.

Αχαρναϊκός (Σίνισα Γκόγκιτς): Παγούδης, Μουστάκης, Σωτηράκος, Μωυσιάδης, Κωστόπουλος, Εμέκα, Μαρής, Αθανασίου (65′ Παβίσεβιτς), Καλογερόπουλος, Φιγκέιρα (55′ Ομπράντοβιτς), Ταμπάκης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα (68′ Τσουκαλάς), Μπέριος, Σκόνδρας (46′ Τζημόπουλος), Ναδάλες, Κοζορώνης, Λίλα (72′ Τσάβες), Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Γιάκος, Φερφελής.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: