Πρωταθλήτρια χειμώνα η Λέστερ

Η Λέστερ συνεχίζει να εντυπωσιάζει καθώς κέρδισε και την Τσέλσι του Μουρούνιο και επέστρεψε στην κορυφή της Premier League.
H ομάδα του Ρανιέρι ήταν για άλλη μια φορά εντυπωσιακή. Η Λέστερ ήταν ανώτερη καθόλη την διάρκεια του παιχνιδιού παίρνοντας τις πρωτοβουλίες και έχοντας την κατοχή της μπάλας.
Η Τσέλσι χρειαζόταν την νίκη ώστε να φύγει από τις τελευταίες θέσεις τις βαθμολογίες και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις της περσινής σεζόν. Η ομάδα του Μουρίνιο όμως δεν κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και η Λέστερ προηγήθηκε με τον «δαιμονισμένο» Βάρντι στο 34.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι πρωταθλητές προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως η Λέστερ κατάφερε να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα αυτή την φορά με τον φορμαρισμένο Μαρέζ, ο οποίος με έξοχο πλασέ σημείωσε το 2-0.
Η Τσέλσι μείωσε στο 77 με τον Ρεμί αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και η Λέστερ πήρε μία ακόμα τεράστια νίκη η οποία την έφερε ξανά στην κορυφή της Premier League.

Λέστερ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σμάιχελ, Σίμπσον, Μόργκαν, Χουτ, Φουκς, Μαρέζ (82′ Ινλέρ), Ντρίνκγουοτερ (17′ Κινγκ), Καντέ, Όλμπραΐτον, Ουγιόα, Βάρντι (88′ Οκαζάκι)

Τσέλσι (Ζοσέ Μουρίνιο): Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Ζουμά, Τέρι (53′ Φάμπρεγας), Αθπιλικουέτα, Ραμίρες, Μάτιτς, Γουίλιαν, Όσκαρ (65′ Ρεμί), Αζάρ (31′ Πέδρο), Ντιέγκο Κόστα

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: