«Προσφυγικοί και όχι… τουριστικοί προορισμοί»!

«Η ψυχολογία είναι στο ναδίρ, οι παθογένειες και οι στρεβλώσεις δεκαετιών δεν μπόρεσαν να διορθωθούν με την ύφεση και ήρθε το μεταναστευτικό σαν κερασάκι στην τούρτα να ολοκληρώσει τη ζημία»

«Οι προσφυγικοί προορισμοί και όχι πλέον τουριστικοί θα πρέπει να έχουν νέα καθεστώτα, να εξαιρεθούν από νομοθετικά πλαίσια και να θεσπιστούν νέα πλαίσια, τιμολόγια, προγράμματα για να αντισταθμίσουν και να ανακουφίσουν αυτό από το οποίο έχουμε πληγεί»

—–

«Είναι πολύ αργά, οι προκρατήσεις έχουν καταρρεύσει, υπάρχουν ακυρώσεις . Με ανησυχία και αγωνία παρακολουθούμε τις εξελίξεις αλλά προσπαθούμε να κρατήσουμε τη ψυχραιμία μας. Η ψυχολογία είναι στο ναδίρ, οι παθογένειες και οι στρεβλώσεις δεκαετιών δεν μπόρεσαν να διορθωθούν με την ύφεση και ήρθε το μεταναστευτικό σαν κερασάκι στην τούρτα να ολοκληρώσει τη ζημία», είπε στον Alpha 989 ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Λέσβου. Ο Περικλής Αντωνίου τόνισε ωστόσο ότι «με τις οργανωμένες δομές που έχουν δημιουργηθεί η κατάσταση έχει βελτιωθεί σημαντικά και αυτό πρέπει να γίνει γνωστό». Παράλληλα τόνισε ότι «η γραφειοκρατία είναι ανεξέλεγκτη και όλοι θα περιμέναμε ότι με την ύφεση να θωρακιστούμε και να έχει αλλάξει κάτι. Οι προσφυγικοί προορισμοί και όχι πλέον τουριστικοί θα πρέπει να έχουν νέα καθεστώτα, να εξαιρεθούν από νομοθετικά πλαίσια και να θεσπιστούν νέα πλαίσια, τιμολόγια, προγράμματα για να αντισταθμίσουν και να ανακουφίσουν αυτό από το οποίο έχουμε πληγεί».

karfitsa.gr-Diethni

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: