Προνομιακές τιμές για τα Citroen με σύνθημα CITROEN BACK TO SCHOOL

Τι σχέση έχει μια εταιρία αυτοκινήτων με την επιστροφή των μαθητών στα σχολεία; Στην πραγματικότητα καμία. Όμως τα σχολεία σηματοδοτούν το  τέλος του καλοκαιριού, των διακοπών και την επιστροφή των μαθητών στο σχολείο. Το σύνθημα είναι : CITROEN BACK TO SCHOOL με προνομιακές τιμές και άτοκα χρηματοδοτικά προγράμματα

Για την μέση Ελληνική οικογένεια, η επιστροφή στο σχολείο αποτελεί μια περίοδο δυσανάλογα αυξημένων εξόδων λόγω σχολικών αγορών και δεν συνηγορεί στην αγορά ενός νέου αυτοκινήτου. Όμως υπάρχουν πάντα λύσεις και συνδυασμοί σαν αυτόν που προτείνει η ελληνική εταιρία που εκπροσωπεί στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα της Citroen. Με τα ειδικά χρηματοδοτικά προγράμματα, τις πολύ καλές τιμές στα καινούργια αυτοκίνητα η Citroen δίνει με τον τρόπο της μαθήματα Οικονομίας. Πιστή στην πελατοκεντρική της προσέγγιση, παρέχει πρωτοποριακά προγράμματα διευκόλυνσης αγοράς νέου αυτοκινήτου και προσφέρει για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά Αυτοκινήτου, μια μοναδική προωθητική ενέργεια με τίτλο “Citroën Back To School”.

Εάν σκέφτεστε για αγορά καινούργιου αυτοκινήτου η Citroen  προσφέρει όλα της τα μοντέλα σε ειδικές προνομιακές τιμές! Και το βασικότερο τα χρηματοδοτικά προγράμματα είναι άτοκα ενώ δίνει 5 χρόνια εγγύηση. Η προσφορά ισχύει έως τις 29 Σεπτεμβρίου.

 

 

Προνομιακές τιμές για τα Citroen με σύνθημα CITROEN BACK TO SCHOOL gr.

now24.gr-auto

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: