Προκρίθηκε στον τελικό του Europa league η Μπενφίκα

Εκτός τελικού η

Προκρίθηκε στον τελικό του Europa league η ΜπενφίκαΗ προκρίθηκε στον τελικό του αφήνοντας εκτός τελικού την Γιουβέντους. Αναλυτικότερα:Mε τη νίκη επί της Γιουβέντους (2-1) στον πρώτο ημιτελικό της σειράς και με τη λευκή ισοπαλία που απέσπασε σήμερα στο Τορίνο απέναντι στη «βέκια σινιόρα» του Αντόνιο Κόντε η προκρίθηκε στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, που θα φιλοξενηθεί στο ίδιο γήπεδο του Τορίνο, στις 14 Μαΐου.

Οι Πορτογάλοι θα έχουν έτσι την ευκαιρία απέναντι στη Σεβίλη, να διεκδικήσουν το τρόπαιο που τους είχε στερήσει στον περυσινό τελικό του η Τσέλσι. Ολόκληρος ο αγώνας κύλησε χωρίς πολλές φάσεις, καθώς ήταν ένα κλειστό παιχνίδι στο οποίο οι γηπεδούχοι έψαχναν το ένα και μοναδικό γκολ που ήταν αρκετό για την πρόκριση.

Η Γιουβέντους, πάντως, θα μπορούσε να έχει πάει στα αποδυτήρια μπροστά στο σκόρ, καθώς στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και σε γύρισμα του Ασαμόα και κεφαλιά του Βιντάλ η μπάλα πέρασε πάνω από τον Όμπλακ και πήγαινε προς τα δίχτυα, αλλά ο Λουϊζάο απέκρουσε πάνω στη γραμμή σε κόρνερ.

Ίδιο το μοτίβο και στην επανάληψη, με τους Πορτογάλους να κρατούν μάλλον εύκολα το αποτέλεσμα αλλά να μένουν με παίκτη λιγότερο στο 67ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Πέρες με δύο κίτρινες σε επτά λεπτά. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε επεισοδιακά, καθώς στο 88ο λεπτό έγινε σύρραξη στους πάγκους των ομάδων και αποβλήθηκαν ο Βούτσινιτς από τη Γιουβέντους (δεν έπαιζε) και ο Μάρκοβιτς για τη Μπενφίκα, ο οποίος είχε μπει ως αλλαγή.

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: