«Πρεμιέρα» για τα νέα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο (φωτο)

Την έναρξη λειτουργίας των νέων γραφείων της ΝΔ στο Μοσχάτο, έκανε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης, συγκαλώντας εκεί την σύσκεψη του «πρωινού καφέ».

Ο κ. Μητσοτάκης σε δήλωσή του ανέφερε ότι ξεκινά μία νέα περίοδος για τη ΝΔ με την έναρξη λειτουργίας του νέου κτηρίου στο Μοσχάτο. Σημείωσε ότι ήταν μία δέσμευσή του πριν εκλεγεί και ότι κάνει πράξη τις δεσμεύσεις του και πρόσθεσε ότι «τακτοποιεί τα του οίκου του ώστε να μπορεί να τακτοποιήσει και τα της χώρας». Ευχήθηκε δε να είναι τα νέα γραφεία του κόμματος τυχερά και σε ερώτηση για το εάν βλέπει πρόωρες εκλογές, απάντησε ότι «αυτά θα τα πούμε αργότερα».

Στα νέα γραφεία βρίσκονταν ο εκπρόσωπος του κόμματος Γιώργος Κουμουτσάκος και οι στενοί του συνεργάτες που συμμετείχαν στον πρωινό καφέ.

Όπως γράφει το Έθνος, το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη θα βρίσκεται στον τρίτο όροφο του κτιρίου και θα διαθέτει βοηθητικό χώρο ξεκούρασης. Στον ίδιο όροφο θα λειτουργεί επίσης η γραμματεία και το γραφείο του διευθυντή του.

Στον δεύτερο όροφο έχει το στρατηγείο του το επιτελείο των στενών συνεργατών του προέδρου και εδώ βρίσκονται επίσης το γραφείο Τύπου και τα γραφεία των αντιπροέδρων, ενώ τον πρώτο όροφο καταλαμβάνουν οι γραμματείες, η μηχανοργάνωση και η τεχνική υποστήριξη όλων των υπηρεσιών.

Το κτίριο στην Πειραιώς είναι ένα ακίνητο περίπου 2.500 τετραγωνικών μέτρων που κατασκευάστηκε το 1989 για να στεγάσει τα γραφεία εταιρείας ηλεκτρονικών.

typosthes.gr-Politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: