Πού ψηφίζει η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Πού ψηφίζει η πολιτειακή και πολιτική ηγεσία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 10:00 το πρωί, στο 583o Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Φιλοθέης-Ψυχικού, το οποίο στεγάζεται στο 3ο- 4ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ψυχικού .

Η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 11.30 στη Χαλκίδα, στο 10ο Δημοτικό Σχολείο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 9:30 το πρωί στο 661ο εκλογικό τμήμα , στο κτίριο των 27ου και 30ου Δημοτικών Σχολείων Αθηνών, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Κερκύρας, Κασταλίας και Χιλιανδαρίου, στην Κυψέλη.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, στις 11:00, στο 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου .

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης θα ψηφίσει στις 10 το πρωί στα Χανιά, στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων στη Χαλέπα.

Ο γγ. της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στις 10 το πρωί, στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.

O επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 9 το πρωί, στο 5ο Λύκειο Κορυδαλλού.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 9 το πρωί στo 72ο Εκλογικό Τμήμα του Δήμου Γόρτυνας του νομού Ηρακλείου.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα, στις 11:15 το πρωί, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ιωνίας.

 

 

newsbeast.gr-politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: