Πονοκεφαλιάζει για ΠΑΟ ο Πογιέτ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Ο Γκουστάβο Πογιέτ προσανατολίζεται να παρατάξει την ομάδα με το αγαπημένο του σύστημα 4-3-3.
Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπαρόχα ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα απαρτίζουν οι Άρθο και Κολοβέτσιος. Στα δύο άκρα της άμυνα θα βρίσκονται οι Ντίντακ και Μπακάκης.
Ο πονοκέφαλος του Ουρουγουανού τεχνικού είναι το ποιόν θα βάλει στην θέση του Ζουκουλίνι, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν θα χάσει όλη την χρονιά.
Ο Πογιέτ προσανατολίζεται να παρατάξει στο κέντρο τους Γιόχανσον, Σιμόες και Βάργκας με τον Βενεζουελάνο να έχει αρκετά ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση πιθανότατα θα βρίσκονται οι Αραβίδης, Μπαρμπόσα και Τζιμπούρ ενώ υπάρχει η πιθανότητα το σύστημα να αλλάξει σε 4-4-2 κατά την διάρκεια του αγώνα.
Τέλος σε ότι αφορά το θέμα του γηπέδου θετικά είναι τα μηνύματα από την πλευρά του Υπουργού εργασίας και Περιβάλλοντος Πάνου Σκουρλέτη, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις σε τηλεοπτικό σταθμό ότι η μελέτη για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ θα εγκριθεί και έχει μπει στην τελική ευθεία το θέμα. Η ΑΕΚ από την πλευρά της απέστειλε σήμερα όλες τις απαραίτητες διευκρινίσεις στον Υπουργό για όσα αφορούν το γήπεδο, ώστε να ανάψει το πράσινο φως για την Αγιά Σοφιά.

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: