Polka dot mania: 10 πουά fashion items για να ανανεώσεις το καθημερινό σου στιλ

Εδώ, συγκέντρωσα αγαπημένα polka dots κομμάτια που ικανοποιούν κάθε ανάγκη και γούστο. Μπορούν να σε μεταμορφώσουν σε ένα retro girl ή απλά να χαρίσουν ένα αντίστοιχο touch στο στιλ σου.

Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα πολύ στιλάτο κομμάτι που την άνοιξη μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ. Με sneakers ή με mules, με ψηλοτάκουνα πέδιλα ή και με εσπαντρίγιες θα γίνει ένα passepartout κομμάτι της ντουλάπας σου.

Ένα φόρεμα που θα σου χαρίσει ένα ανοιξιάτικο στιλ με μία retro εσάνς. Φοριέται με πολλούς τρόπους αρκεί να είσαι έτοιμη να παίξεις με τα αξεσουάρ.

Μία τέτοια τσάντα θα ανανεώσει αμέσως κάθε μονότονο look σου ή θα σε βοηθήσει να κάνεις πετυχημένα mix & match outfits.

Μια φούστα για σένα που θες να έχεις την ευκαιρία να κάνεις παιχνίδι στο καθημερινό σου στιλ. Φόρεσέ την με ένα χρωματιστό top ή και με ένα floral πουκάμισο.

Αυτό το κλασικό, πουά top θα γίνει αγαπημένο κομμάτι της ντουλάπας σου και θα σε βγάλει πολλές φορές από τη δύσκολη θέση.

Αν αγαπάς τις μπαλαρίνες, τότε την άνοιξη να ξέρεις ότι ήρθε ξανά η ώρα να τις χαρείς. Κι επειδή μάλλον θα έχεις μονόχρωμες μπαλαρίνες, αυτή τη φορά επένδυσε σε ένα ζευγάρι με prints, όπως αυτό με τα polka dots.

Δώσε ένα μικρό boost στα casual looks σου με ένα πουά ρολόι, όπως αυτό από τη Swatch.

Ένα πουά μακρύ φόρεμα για τα πρωινά αλλά και τα απογευματινά σου outfits είναι σχεδόν απαραίτητο αυτή την άνοιξη και μπορείς να το προσαρμόσεις πολύ εύκολα στο στιλ σου.

Επειδή ξέρεις ότι συχνά οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, ένα ζευγάρι πουά καλτσάκια θα δεις ότι θα δώσουν μία στιλάτη πινελιά σε μία minimal εμφάνιση.

Τα sneakers παραμένουν βασικό κομμάτι της ντουλάπας αυτή την άνοιξη και ένα πουά ζευγάρι όπως αυτό θα ταιριάξει πιο εύκολα με τα πιο girly outfits.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/styleheroine

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: