ΗΠΑ: Influencer και σερβιτόρα των Hooters σκοτώθηκε σε τροχαίο

Το διαδίκτυο αποτίει φόρο τιμής στην Ali Spice, μια 21χρονη σερβιτόρα των Hooters και influencer του TikTok, η οποία πέθανε τη Δευτέρα σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Φλόριντα.

Ο τραγικός θάνατος του νεαρού κοριτσιού από την Τζόρτζια επιβεβαιώθηκε από τους φίλους και τους αξιωματικούς της Τροχαίας της Φλόριντα, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι ήταν μεταξύ εκείνων που σκοτώθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα νωρίς το πρωί της Κυριακής.

Οι φίλοι της την αποχαιρετούν
«Δεν μπορώ να περιγράψω το πώς νιώθω αυτή τη στιγμή… Ali ήσουν μια από τις πιο ζωντανές, όμορφες μέσα και έξω, γνήσιες, αγαπημένες ψυχές που είχα την τύχη να γνωρίσω», έγραψε συντετριμμένη η φίλη της και influencer Ariane Avandi στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία της Spice, της οποίας το πραγματικό όνομα ήταν Alexandra Dulin.

«Είσαι μια καταπληκτική φίλη και μια απίστευτα ταλαντούχα και παθιασμένη γυναίκα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αντίκτυπο που άσκησες στη ζωή μου και στη ζωή όλων, επειδή απλά ήσουν εσύ. Ανεβάζεις πάντα τους άλλους και φέρνεις χαρά στη ζωή όλων.

@maddisoncallaway

#alispice

♬ in the stars slowed benson boone — rikthegoat

Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό ειλικρινά. μοιραστήκαμε τα ίδια γενέθλια, και οι δύο Σκορπιοί που έχουν εμμονή με τη Hello Kitty, το ροζ και τις γάτες», πρόσθεσε μια άλλη φίλη της. «Μόλις έκλεισες τα 21. Η ζωή είναι τρελή».

Και πρόσθεσε: «Παρόλο που είμαι εντελώς συντετριμμένη, κάθε ανάμνηση που έχω από εμάς με κάνει να χαμογελάω και να γελάω. Η γη έχασε έναν πραγματικό άγγελο της ζωής… αναπαύσου εν ειρήνη σε αγαπώ τόσο πολύ».

Πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο

Η Τροχαία της Φλόριντα ανέφερε ότι ένα Toyota Tacoma οδηγούσε προς τη λάθος κατεύθυνση και χτύπησε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η νεαρή κοπέλα, σκοτώνοντας και τους τρεις επιβάτες του αυτοκινήτου. Η τροχαία ανέφερε δήλωσε ότι ο οδηγός του Tacoma εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και έφυγε τρέχοντας.

Ο πατέρας της, James Dulin, δήλωσε στο τοπικό δίκτυο NBC ότι οι φίλοι της Ali τον έπιασαν μετά το δυστύχημα. Μιλώντας για την αδικοχαμένη κόρη του είπε ότι ήταν ένα κορίτσι με γενναιόδωρη καρδιά ενώ δεν παρέλειψε να στείλει την αγάπη τουστις οικογένειες των άλλων θυμάτων.

@real.rory

Hurts my heart to see your life end so soon, it doesn’t feel real. You have inspired many, your spirit will live on…~Rest Easy Ali Spice…

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr