Πλούσια λεία αλλά και σύλληψη για «θεριακλήδες» στη Δράμα

Οι τρεις δράστες άρπαξαν από το ταμείο μετρητά ύψους 3.120 ευρώ, ενώ, πριν φύγουν με αυτοκίνητο, «σήκωσαν» και 620 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών

Τα εκατοντάδες πακέτα τσιγάρων που είχε κλέψει μια σπείρα «θεριακλήδων» από ένα κατάστημα που διέρρηξαν στην Δράμα, βρέθηκαν στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο από τους δράστες. Όμως, το σημαντικό χρηματικό ποσό που άρπαξαν είχε κάνει φτερά μαζί με τον συνεργό τους.

Οι τρεις δράστες παραβίασαν το μαγαζί στην κοινότητα Λευκόγεια και άρπαξαν από το ταμείο μετρητά ύψους 3.120 ευρώ, 100 δολαρίων Αυστραλίας και 80 λιρών Τουρκίας. Πριν φύγουν με Ι.Χ. αυτοκίνητο «σήκωσαν» και 620 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών. Στη συνέχεια, φαίνεται πως οι δρόμοι τους χώρισαν γιατί, όταν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Νευροκοπίου εντόπισαν το όχημα και το ακινητοποίησαν, μέσα βρίσκονταν μόνο οι δυο Έλληνες ηλικίας 28 και 25 χρόνων.

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, που κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης κλοπής, βρέθηκαν όλα τα κλεμμένα πακέτα τσιγάρων, δύο διαρρηκτικά εργαλεία και δύο ζευγάρια γάντια. Από τα χρήματα, όμως, οι δράστες είχαν πάρει μόνο… 10 ευρώ! Οι κακοποιοί, από τους οποίους ο 28χρονος έχει απασχολήσει τις αρχές για εκβίαση και κλοπή, δεν αποκάλυψαν την ταυτότητα του συνεργού τους που αναζητείται και η εισαγγελέας Πρωτοδικών Δράμας τους άσκησε δίωξη για διακεκριμένη κλοπή.

Πηγή: protothema.gr

ellada

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: