Πιρς Μόργκαν: Το Παλάτι με ευχαρίστησε για τη στάση που κράτησα στη κόντρα Σάσeξ-Μπάκιγχαμ

Ο εκρηκτικός δημοσιογράφος απευθύνει πρόσκληση στη Μέγκαν και τον Χάρι για μία δύσκολη συνέντευξη

Μέλη της βασιλικής οικογένειας έσπευσαν να ευχαριστήσουν τον 55χρονο δοσιογράφο Πιρς Μόργκαν, για την στάση που κράτησε μετά την περίφημη συνέντευξή του ζεύγους Σάσeξ στην «πάπισσα» της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Γουίνφρει.

Ο Μόργκαν παραιτήθηκε από το βρετανικό δίκτυο «ITV» όπου συμπαρουσίαζε με την Σουζάνα Ρέιντ την πρωινή εκπομπή «Good Morning Βritain» αμφισβητώντας τα όσα είπε η Μέγκαν Μαρκλ στη συνέντευξή της στην Όπρα.

Ο πρώην οικοδεσπότης της εκπομπής «Good Morning Britain» που εξακολουθεί να αμφισβητεί ανοιχτά τα όσαν δήλωσαν στην συνέντευξή τους οι «αντάρτες» των βρετανικών ανακτόρων, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, υποστήριξε ότι, μέλη της βασιλικής οικογένειας τού έχουν στείλει προσωπικά μηνύματα για να τον ευχαριστήσουν που τους συμπαραστάθηκε ύστερα από τα όσα ειπώθηκαν για το Παλάτι.

Σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο «Εxtra», o Πιρς Μόργκαν δεν αποκάλυψε τα ονόματα των μελών της βασιλικής οικογένειάς αλλά εξέφρασε την επιθυμία να κάνει ο ίδιος μία συνέντευξη με το ζεύγος Σάσeξ .

«Θα έλεγα στην Μέγκαν Μαρκλ. Κοίτα, κάθισε μαζί μου και με τον σύζυγό σου για μια εξίσου μεγάλη συνέντευξη . Επιτρέψτε μου να σας κάνω πιο δύσκολες ερωτήσεις σχετικά με όλες τις αξιώσεις σας», δήλωσε ο Μόργκαν στον δημοσιογράφο Μπίλι Μπους.

Υπενθυμίζεται ότι, με αφορμή τα σχόλια του για την κόντρα των Σάσeξ με το Μπάκιγχαμ, η βρετανική ρυθμιστική αρχή «Οfcom» δέχτηκε πάνω από 57 χιλιάδες παράπονα Βρετανών για τα όσα είπε ο Μόργκαν «on air» αλλά και την αποχώρησή του από το πάνελ της εκπομπής του μετά από καβγά με συνάδελφό του.

Τόσα παράπονα Bρετανών πολιτών για δημοσιογράφο δεν είχε δεχθεί ποτέ άλλοτε η Ofcom.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: